ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/4/15

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην υπηρεσία τουριστών στο λιμάνι Κατακόλου


Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

Ο κ Μπαράκος αξιολόγησε ως πρωτεύον το αίτημα.

Την πολύτιμη συνδρομή των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ εξασφάλισε η Διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου ώστε να παρέχεται, εφόσον υπάρξει ανάγκη, έγκαιρα, ιατρική περίθαλψη και άμεση διακομιδή τουριστών  εν ώρα κρουαζιέρας ,στο πλησιέστερο νοσηλευτικό ίδρυμα.
Στη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε  μεταξύ του Διοικητή του ΕΚΑΒ κ Γρ. Μπαράκου και του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ Λεωνίδα Βαρουξή, συζητήθηκε διεξοδικά το εν λόγο θέμα ,με θετική τελική έκβαση του αιτήματος της Διοίκησης του ΔΛ.Τ. Πύργου.
Ο κ Μπαράκος , αξιολόγησε ως πρωτεύον το ως άνω αίτημα και παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν σήμερα , δεσμεύτηκε ότι από την προσεχή Δευτέρα θα βρίσκεται στον λιμένα Κατακόλου , ασθενοφόρο, για την παροχή ιατρικής βοήθειας στους τουρίστες εφόσον παραστεί ανάγκη κατά τις ημέρες και ώρες που στο λιμάνι θα προσεγγίζουν κρουαζιερόπλοια.
Από την πλευρά του ο κ Βαρουξής εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κ Μπαράκο για την άμεση αποδοχή του αιτήματος τους. Τόνισε παράλληλα, ότι αναγνωρίζει  τις σημαντικές ελλείψεις που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ και είναι πρόθυμος να συμβάλει, ως Λιμενικό Ταμείο ,στην επισκευή ενός ασθενοφόρου του στόλου τους.
Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφέρει το ενδιαφέρον για την θετική έκβαση του αιτήματος του Δ.Λ.Τ. Πύργου, από πλευράς και  του ηλείου διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κ Βασίλη Γιαννόπουλου .
Ύστερα από τα ανωτέρω είναι βέβαιο ότι εφ’εξής οι τουρίστες και οι ναυτιλιακές εταιρείες που επιλέγουν το λιμάνι  Κατακόλου θα αντιμετωπίζουν θετικότερα ακόμη, τη νέα υπηρεσία που θα τους προσφέρεται και μάλιστα σε έναν τόσο σημαντικό τομέα όπως αυτός της Υγείας.
Δημοσιεύθηκε 18/4/2015

Πηγή: thebest.gr


ΕΚΑΒNews
Ο κος Γρηγόρης Μπαράκος είναι Δ/ντής του ΕΚΑΒ Πάτρας


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews