ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/4/15

«Στον αέρα» η ασφαλής λειτουργία του ΕΚΑΒ στη Ρόδο .Ακούστε τι δήλωσε ο Δ. Ρουσσάκης . Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζητά ο σύλλογος εργαζομένων. Την παραίτηση του υπέβαλε ο προϊστάμενος του ΕΚΑΒ ,Χαράλαμπος Τσιμπλεκας

Αθηνα 1 Απριλη 2015


Για το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Ι . Γάλλος


Σοβαρό πρόβλημα φαίνεται ότι δημιουργείται στον τομέα των επειγόντων περιστατικών με την λειτουργία και στελέχωση του ΕΚΑΒ Ρόδου καθώς το αθηνοκεντρικό κράτος για άλλη μια φορά αθέτησε τις υποσχέσεις του .
Ακούστε Δημήτρη  Ρουσσάκη  Πρόεδρος  Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Ρόδου
: ΕΔΩ 
«Σε μερικές ημέρες το ΕΚΑΒ δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει και να καλύψει με ασφάλεια όλες τις απαιτούμενες βάρδιες» δήλωσε σήμερα στον Παλμό ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Δημήτρης Ρουσσάκης κάνοντας γνωστό ότι ενώ είχε συμφωνηθεί άμεσα η απόσπαση 5 ατόμων στο νησί της Ρόδου από σήμερα 1η Απριλίου , αντί των 5 ατόμων όμως το ΕΚΑΒ σε κεντρικό επίπεδο ενέκρινε αρχικά 3 μεταθέσεις ενώ χθες και σύμφωνα με πληροφορίες του ΠΑΛΜΟΥ χθες το μεσημέρι ανακοινώθηκε τελικά ότι οι 2 από αυτές ματαιώθηκαν
Το θέμα αυτό προκάλεσε αντιδράσεις σε τοπικό επίπεδο καθώς χθες υπέβαλε την παραίτησή του ο προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Ρόδου  ,Χαράλαμπος  Τσιμπλεκας  ,σε ένδειξη σεβασμού στους συναδέλφους του.
Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζητά το σωματείο εργαζομένων του ΕΚΑΒ όπου θα έχει σήμερα συνάντηση με την προϊσταμένη της εισαγγελέας πλειμμελειοδικών Ρόδου στην οποία θα εκθέσουν αναλυτικά τα όσα διαδραματίζονται , καλώντας παράλληλα τους αρμόδιους να πάρουν την ευθύνη των σοβαρών προβλημάτων που θα προκύψουν .

Πηγή : http://www.palmos-fm.gr/


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews