ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/4/15

Συνεχιζόμενη εκπαίδευση διασωστών και εκπαίδευση πολιτών στο ΕΚΑΒ – Παράρτημα Ιωαννίνων


Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015
ΕΚΑΒNews

Συνεχιζόμενη εκπαίδευση διασωστών και εκπαίδευση πολιτών, Απρίλιος 2015

ΕΚΑΒ 7ΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ -  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΘΕΜΑ: «Συνεχιζόμενη εκπαίδευση διασωστών και εκπαίδευση πολιτών στο ΕΚΑΒ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ»    

Στα πλαίσια της δια βίου εκπαίδευσης ο διευθυντής του ΕΚΑΒ 7Ης Περιφέρειας – Παράρτημα Ιωαννίνων κ. Παπαδιώτης Βασίλειος αφού ευχαρίστησε τους διασώστες για το αμείωτο ενδιαφέρον και τον ζήλο που επιδεικνύουν ώστε να υλοποιηθεί το πρόγραμμα «εκπαιδεύω και εκπαιδεύομαι» , απένειμε τα συγχαρητήρια σε όλους τους διασώστες του ΕΚΑΒ (εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους), αλλά και στους πολίτες που συνεχίζουν να παρακολουθούν τα μηνιαία προγράμματα «Πρώτες βοήθειες για τον Πολίτη», τόσο στην έδρα του Παραρτήματος όσο και στους τομείς ευθύνης του.
Τελειώνοντας  ο διευθυντής εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι διασώστες επιτελώντας κυριολεκτικά λειτούργημα  με την απρόσκοπτη και και συχνά υπεράνθρωπη παροχή ποιοτικών προνοσοκομειακών υπηρεσιών υγείας στον πολίτη.


Ειδικότερα στις 20 και 21 καθώς και στις 27 και 28 Απριλίου υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στο Παράρτημα Ιωαννίνων και παράλληλα στις  22 και 24 του ίδιου μήνα η εκπαίδευση των συμπολιτών μας.
Το ΕΚΑΒ 7Ης Περιφέρειας – Παράρτημα Ιωαννίνων συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και για το μήνα Μάιο.
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews