ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/4/15

Συναντήθηκε με το Αν. Υπουργό Υγείας Α. Ξανθό το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Χανίων


Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Νέα ασθενοφόρα έως το τέλος του 2015 υποσχέθηκε ο Ξανθός

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2015 θα ολοκληρωθεί η διαδικασία παραλαβής νέων ασθενοφόρων έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός στην αντιπροσωπία του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Τομέα Χανίων με την οποία συναντήθηκε.
Όπως ανακοίνωσε χθες το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Χανίων, η συνάντηση έγινε το περασμένο Σάββατο 4 Απριλίου κατόπιν πρόσκλησής του στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, όπου ενημερώθηκε για θέματα και προβλήματα του ΕΚΑΒ Χανίων.
Μεταξύ των θεμάτων ήταν η ενίσχυση του προσωπικού του Τομέα Χανίων με διασώστες και επικουρικούς ιατρούς, η έλλειψη προσωπικού και συγκεκριμένα οδηγών στα Κέντρα Υγείας του Νομού Χανίων, προβλήματα συντήρησης του πεπαλαιωμένου στόλου ασθενοφόρων, θέματα που αφορούν τη συνεργασία Γενικού Νοσοκομείου Χανίων – ΕΚΑΒ καθώς και στεγαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τομέας. Επίσης συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των διασωστών.
Από τη μεριά του ο κ. Ξανθός κατέγραψε τα προβλήματα και τις προτάσεις και ενημέρωσε το σωματείο για τις προθέσεις του και το μελλοντικό σχεδιασμό του Υπουργείου για τη στήριξη και αναδιοργάνωση του ΕΚΑΒ.
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μας διαβεβαίωσε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα ολοκληρωθεί η διαδικασία παραλαβής των ασθενοφόρων που εκκρεμεί εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ υπάρχει σκέψη για ενίσχυση του υπάρχοντος προσωπικού με εποχικό προσωπικό για την καλοκαιρινή περίοδο».
Πηγή: haniotika-nea.gr


ΕΚΑΒNews
Από το γειτονικό Ρέθυμνο ο Ανδρέας Ξανθός
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο και είναι γιατρός - μικροβιολόγος. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Νομού Ρεθύμνου.
Εκλέχτηκε πρώτη φορά βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Ιούνιο του 2012 και επανεκλέχθηκε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ-166 ΤΟΜΕΑ ΧΑΝΙΩΝ
(ΜΕΛΟΣ Π.Ο.Π. Ε.Κ.Α.Β.)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΙΟΠΕ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΛΑΣΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΕΦΥΛΑΚΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΕΛΟΣ: ΛΑΜΠΡΙΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews