ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/4/15

Γιατί δεν έχουν καταβληθεί οι εκτός έδρας αποζημιώσεις μέχρι σήμερα;

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015
ΕΚΑΒNews

Σύμφωνα με ανάρτηση στο «Διαύγεια» εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης συνολικού ποσού 700.000 ευρώ για την πληρωμή μέρους των ημερήσιων αποζημιώσεων μετακίνησης για την εκτέλεση υπηρεσίας στο εσωτερικό υπαλλήλων του ΕΚΑΒ παρελθόντων ετών.

Η απόφαση ανάληψης υποχρέωσης έγινε στις 11/3/2015 και παρά τις δεσμεύσεις της πολιτικής ηγεσίας για καταβολή των αποζημιώσεων στο τέλος Απριλίου 2015, ( ΠΟΠ ΕΚΑΒ Συνάντησημε τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Κ. ΞΑΝΘΟ ΑΝΔΡΕΑ, 31/3/2015 «Έως  τις 30/4/2015 θα πληρωθούν στους εργαζομένους του ΕΚΑΒ όλες οι οφειλόμενες αποδοχές από Φύλλα Πορείας και εξαιρέσιμα έως τις 31/12/2014»), αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews