ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/4/15

Θεσπρωτία, Πιστοποιημένα Σεμινάρια BLS/AED από εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Ηγουμενίτσας και Άρτας
Τρίτη, 28 Απριλίου 2015
ΕΚΑΒNews

Θεσπρωτία, Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης με απινιδωτή στην Παραμυθιά, 22/4/2015

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά, την Τετάρτη 22 Απριλίου, το κλειστό πιστοποιημένο σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED) στην Παραμυθιά.
Το σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή δημιουργήθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης – ERC με σκοπό την εκμάθηση και πιστοποίηση των πολιτών στις βασικές δεξιότητες υποστήριξης της ζωής, όπως την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, την ασφαλή προσέγγιση ενός θύματος, τη θέση ανάνηψης, την επείγουσα κλήση για βοήθεια και την ασφαλή χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.
Ο Δήμος Σουλίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση ευχαριστεί το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (E.R.C.), την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας, τους Εκπαιδευτές από το ΕΚΑΒ Ηγουμενίτσας, το ΕΚΑΒ Άρτας, από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων (Π.Γ.Ν.Ι.), από το Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς, το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών και το Γηροκομείο Ηγουμενίτσας που αφιλοκερδώς προσέφεραν για μία ακόμη φορά τις υπηρεσίες τους.
Επίσης ευχαριστούμε τον Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Παραμυθιάς που για δεύτερη φορά παραχώρησε χώρο στο Λύκειο για να διεξαχθεί το σεμινάριο.

Γραφείο Τύπου Δήμου Σουλίου

Δημοσιεύτηκε 24/4/2015

Ηγουμενίτσα, Σεμινάριο BLS/AED, Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων, 25/04/2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Απριλίου Σεμινάριο BLS/AED στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ηγουμενίτσας.
Φωτογραφίες Facebook Παναγιώτης ΤάσηςΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews