ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/4/15

EKAB, Άμεση η ανταπόκριση του ασθενοφόρου κατά το περιστατικό τραυματισμού νεαρής αθλήτριας στο κλειστό Στάδιο ΜεγάρωνΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 7 Απριλίου 2015

Ε.Κ.Α.Β.: Άμεση η ανταπόκριση του ασθενοφόρου κατά το περιστατικό τραυματισμού νεαρής αθλήτριας στο κλειστό Στάδιο Μεγάρων.

Κατόπιν δημοσιεύματος σχετικά με μαρτυρία αναγνωστρίας βάσει της οποίας υπήρξε υπερβολική καθυστέρηση στην άφιξη του ασθενοφόρου σε περιστατικό τραυματισμού νεαρής αθλήτριας σε αγώνα Μπάσκετ στο κλειστό Στάδιο Μεγάρων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. ανταποκρίθηκε σε 12 λεπτά!

Συγκεκριμένα στις 18:48, το Συντονιστικό Κέντρο του Ε.Κ.Α.Β. έλαβε κλήση σχετικά με τραυματισμό αθλήτριας στο κεφάλι στο κλειστό Στάδιο Μεγάρων και αφού η κλήση διαβιβάστηκε στο πρώτο άμεσα διαθέσιμο ασθενοφόρο, αυτό αφίχθη στο σημείο στις 19:00 (χρόνος άφιξης 12 λεπτά), από όπου και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων.

Στη συνέχεια και ώρα 19:30, το Συντονιστικό Κέντρο του Ε.Κ.Α.Β. έλαβε εκ νέου κλήση από το Κέντρο Υγείας Μεγάρων όπου ζητήθηκε η διακομιδή της νεαρής αθλήτριας, χωρίς τη συνοδεία γιατρού, στο Παίδων Αγλαΐα Κυριάκου, όπου και πραγματοποιήθηκε στις 20.00.

Βάσει των προαναφερόμενων είναι προφανές πως το Ε.Κ.Α.Β. βρίσκεται πάντα σε επιχειρησιακή ετοιμότητα συνεχίζοντας απρόσκοπτα την τέλεση του κοινωνικού του έργου προς όφελος όλων των πολιτών, με τους διασώστες του να διεκπεραιώνουν όλα τα περιστατικά που προκύπτουν επί 24ώρου βάσεως, 365 μέρες τον χρόνο.

Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews