ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/4/15

Ο Τομέας ΕΚΑΒ Δράμας εκπέμπει SOS


Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

Την δραματική κατάσταση που επικρατεί στο ΕΚΑΒ Δράμας περιγράφουν σε δελτίο τύπου το σωματείο εργαζομένων Τομέα Ε.Κ.Α.Β. Δράμας αναφέροντας χαρακτηριστικά…

Το σωματείο εργαζομένων Τομέα Ε.Κ.Α.Β. Δράμας είναι στη δυσάρεστη θέση να εκπέμψει S.O.S.
Σας ενημερώνουμε ότι αδυνατούμε να καλύψουμε τις διακομιδές σε καθημερινή βάση των πολιτών του Ν. Δράμας με το υπάρχων προσωπικό, όχι μόνο στις επείγουσες διακομιδές αλλά και στις δευτερογενείς.
Είναι επικίνδυνο, η Διοίκηση να έχει την ψευδαίσθηση ότι μπορούμε να καλύψουμε επείγοντα, (τροχαία, ανακοπές, παιδιατρικά, εργατικά ατυχήματα, κλπ), συγχρόνως με χρόνια,(επανεξετάσεις, εξιτήρια), με δύο (2) μόνο ασθενοφόρα.
Η μόνη λύση είναι να έρθουν τουλάχιστον έντεκα (11) Διασώστες στο Τομέα Ε.Κ.Α.Β. Δράμας, για να μην νιώθουμε πολίτες β’ κατηγορίας και να εξαλείψουμε το φαινόμενο, να ακούνε οι πολίτες στο Ν.Δράμας όταν καλούν το 166 «συγνώμη αλλά λόγο ελλείψεως ασθενοφόρου θα καθυστερήσουμε να σας στείλουμε βοήθεια».

Ο Πρόεδρος Ο Γεν.Γραμματέας

Παναγιώτης Αγάογλου Εμμανουήλ Ρήγας

Δημοσιεύθηκε 1/4/2015

Πηγή: dramini.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews