ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/4/15

Ανδρέας Ξανθός στο ygeia360.gr: Καμία ρύθμιση για την Υγεία στο επείγον πολυνομοσχέδιο – σκούπα, Σχόλιο του Ekabnews


Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

Από Βασίλη Βενιζέλο

Σύμφωνα με όσα διαβεβαιώνει την Τετάρτη 29 Απριλίου στο ygeia360.gr ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ουδεμία ρύθμιση για τα θέματα της Υγείας θα περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο - σκούπα, το οποίο καταρτίζεται επειγόντως, προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία με τους δανειστές της χώρας.

"Όλες οι ρυθμίσεις οι οποίες αφορούν την Υγεία θα περιληφθούν στο υπο κατάρτιση αυτόνομο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας. Ετοιμάζουμε το δικό μας νομοσχέδιο, δηλαδή", μας εξηγεί ο Ανδρέας Ξανθός.

Πηγή: ygeia360.gr


ΕΚΑΒNews
Στο υπό επεξεργασία νομοσχέδιο του υπουργείου υγείας, σύμφωνα με τον Αναπληρωτή υπουργό κο Ξανθό και μετά από ενημέρωση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ και της ΠΟΠ ΕΚΑΒ, θα συμπεριληφθούν θεσμικά και οικονομικά θέματα που αφορούν το ΕΚΑΒ.

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews