ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/5/15

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την πρόσληψη 186 Πληρωμάτων Ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ (Προκήρυξη 7Κ/2014)


Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015


Για να δείτε τα σχετικά έντυπα προς συμπλήρωση
Ανακοίνωση
Απογραφικό Δελτίο Υπαλλήλου
Κωδικοί ΔΟΥ
Κωδικοποίηση Απογραφικού
Οδηγίες για Απογραφικό
Υπεύθυνη Δήλωση
Υπεύθυνη Δήλωση παλαιού ασφαλισμένου

πατήστε εδώ

Πηγή: ekab.gr


Τελευταία ενημέρωση 30/5/2015
Σχόλιο του ΕΚΑΒNews
Τα οριστικά αποτελέσματα των 186 διοριστέων στο ΕΚΑΒ θα δημοσιευθούν προς το τέλος Ιουνίου. Το Τμήμα Διοίκησης Προσωπικού του ΕΚΑΒ προκειμένου να επισπεύσει την διαδικασία πρόσληψης καλεί τους προσωρινά διοριστέους να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να προχωρήσει όσο το δυνατόν συντομότερα στον έλεγχο γνησιότητας αυτών σύμφωνα με την νομοθεσία.

Σύμφωνα με τη κείμενη νομοθεσία (ν. 4305/2014) :
«Ειδικότερα, κατά τη διαδικασία διορισμού/πρόσληψης των υπαλλήλων σύμφωνα με τις διατάξεις α) του άρθρου 17 «Διενέργεια διαγωνισμού – πίνακες επιτυχίας-Διορισμός» του ν. 2190/1994, όπως ισχύει, β) του άρθρου 18 «Πλήρωση θέσεων βάσει προτεραιότητας Διαδικασία – Διορισμός» του ν. 2190/1994, όπως ισχύει, γ) του άρθρου 19 «Πλήρωση θέσεων ειδικού επιστημονικού προσωπικού και υπαλλήλων επί θητεία», του ν. 2190/1994, όπως ισχύει, οι υπηρεσίες υποχρεούνται πριν από την υπογραφή της πράξεως διορισμού ή προσλήψεως του προσωπικού που διορίζεται/προσλαμβάνεται σύμφωνα με τις προαναφερόμενες διατάξεις να διενεργούν αμελλητί, υποχρεωτικά αυτεπάγγελτο έλεγχο της γνησιότητας των δικαιολογητικών που έχει υποβάλει ο υποψήφιος και που είναι απαραίτητα για το διορισμό/πρόσληψή του ή επηρεάζουν οπωσδήποτε την κατάταξή του κατά τη διαδικασία πρόσληψης ή τη βαθμολογική και μισθολογική κατάταξή του μετά την πρόσληψη.
Για το σκοπό αυτό οι υπηρεσίες αποστέλλουν σύμφωνα με το επισυναπτόμενο υπόδειγμα, στους αρμόδιους φορείς με fax ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αντίγραφα των τίτλων των υποψηφίων για τη διαπίστωση της γνησιότητας τους».

Διαβάστε στο ΕΚΑΒNews

Επειδή οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (γνησιότητα απολυτηρίων λυκείου) λειτουργούν συνήθως κανονικά μέχρι το τέλος Ιουνίου
Επειδή κατά την καλοκαιρινή περίοδο και της χορήγησης αδειών δεν υπάρχει πάντοτε ικανός αριθμός υπαλλήλων, προκειμένου να διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών προκειμένου να γίνει η διαδικασία διαπίστωσης γνησιότητας των δικαιολογητικών από τους αρμόδιους φορείς
Το ΕΚΑΒ επισπεύδει την διαδικασία ώστε να γίνουν πιο γρήγορα οι προσλήψεις.

Τηλέφωνα επικοινωνίας με το τμήμα Διοίκησης Προσωπικού ΕΚΑΒ
2132143-354
2132143-323
2132143-324

Fax: 2132143357
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews