ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/5/15

Η αβεβαιότητα της καταβολής των εφημεριών του 2015 προκαλεί επισχέσεις


Παρασκευή, 1 Μαΐου 2015

Πονοκέφαλο στους εργαζόμενους του ΕΣΥ προκαλεί η αβεβαιότητα για την καταβολή των εφημεριών του 2015, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι στον Ευαγγελισμό να συνεχίζουν τις επισχέσεις τους.
Την απόφαση αυτή έλαβαν χθες οι εργαζόμενοι οι οποίοι την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στα εξωτερικά ιατρεία και πορεία προς το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Και το ερώτημα βεβαίως είναι γιατί η πορεία θα γίνει στο ΓΛΚ; Για τον λόγο, όπως αναφέρει ο πρόεδρος των Εργαζομένων κ. Ηλίας Σιώρας, ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός, έριξε το μπαλάκι για την καταβολή των εφημεριών στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Να σημειώσουμε ότι οι εφημερίες για το 2014 πληρώθηκαν (ή τουλάχιστον τακτοποιούνται σταδιακά) στους δικαιούχους. Συνολικά το ποσό των εφημεριών για τα έτη 2012, 2013 και 2014 σε ΕΣΥ, ΠΕΔΥ και ΕΚΑΒ ανήλθε σε 24 εκατ. ευρώ.
Εν τω μεταξύ ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο νοσοκομείο του Διδυμότειχου το οποίο επισκέφθηκε την περασμένη Παρασκευή, στα πλαίσια της περιοδείας του στον Έβρο συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, υποσχέθηκε ότι οι εφημερίες του 2015 αναμένεται να καταβληθούν μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Πηγή: onmed.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews