ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/5/15

ΠΟΠ ΕΚΑΒ, Εξώδικη Δήλωση-Γνωστοποίηση Απεργιακές ΚινητοποιήσειςΣάββατο, 2 Μαΐου 2015Πηγή: popekab.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

 1. Ας θυμηθούμε τι έγραφε σε Ανακοίνωσή της η Ε.Ε. της ΠΟΠΕΚΑΒ στις 28-03-2014, λίγο πριν την βίαιη μετακίνηση των Συναδέλφων από τα Νοσοκομεία, για να συγκρίνουμε το ύφος και το περιεχόμενο της με το παραπάνω Εξώδικο.
  Τα σχόλια στους Αναγνώστες (η ορθογραφία της Ε.Ε.) :

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

  Τελικά έτσι οραματίζονται κάποιοι την ανάπτυξη του Ε.Κ.Α.Β
  Στο σχέδιο νόμου που μόλις χθες κυκλοφόρησε αναφέρετε ξεκάθαρα πως ξεκινά η διαδικασία κινητικότητας των οδηγών των νοσοκομείων στο ΕΚΑΒ και μάλιστα όχι μόνο αυτών που έχουν τα προσόντα να ενταχθούν όπως ξεκάθαρα φαίνεται στην παράγραφο 2β.

  Συνάδελφοι απορούμε με την στάση του υπουργείου, μιας και εδώ και καιρό κρούομε τον κώδωνα του κινδύνου στην ηγεσία του, πως μια τέτοια κίνηση , όχι δεν λύνει τα προβλήματα αλλά τα διογκώνει, εκθέτοντας εργαζόμενους και πολίτες σε κινδύνους που όπως απλά αποδεικνύεται « δεν τους αφορά» .

  Αυτό όμως που πρέπει η διοίκηση μας και το υπουργείο να γνωρίζουν είναι:

  • Πως για το 2014 θα πρέπει να αναδιαμορφώσουν – να αυξήσουν το Κονδύλη για το επίδομα στολής και για το βαρύ ανθυγιεινό για επιπλέον 1000 άτομα (τόσοι είναι οι οδηγοί που θα ενταχθούν στο ΕΚΑΒ )

  • Να δώσει άμεσα τα αναδρομικά στους εργαζομένους του ΕΚΑΒ, που με ευθύνη των διευθυντών και της διοίκησης όλο αυτό τον καιρό παρανόμως δεν τους χορηγούταν το βαρύ και ανθυγιεινό, ενώ το δικαιούταν

  • Να προχωρήσει άμεσα στην αγορά νέων ασθενοφόρων εάν τελικά όντως τους ενδιαφέρει η βοήθεια του πολίτη στο επείγων
  Το σημαντικότερο φυσικά όλων είναι πως με τη κίνηση αυτή :
  Υποβαθμίζεται η ειδικότητα του ΔΙΑΣΩΣΤΗ ,
  Υπονομεύεται το μέλλων των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ
  Υποθηκεύει την τύχη της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος
  Άραγε αυτοί που με τόσοι ευκολία χειραφετούν τέτοιες κινήσεις θα μας πουν τελικά τη σκέφτονται…
  Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews