ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/5/15

Ιεράπετρα, Αγγελάκης: Χωρίς νοσοκομείο δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά ούτε το ΕΚΑΒ, Συνέντευξη


Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015

Με αφορμή την καθυστέρηση στην άφιξη του ασθενοφόρου στο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε το Σάββατο 16/5/2015 επικοινωνήσαμε με τον προϊστάμενο του Τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας κ. Γιώργο Αγγελάκη.
Ο κ. Αγγελάκης μας εξήγησε ότι η 25λεπτη καθυστέρηση στην άφιξη του ασθενοφόρου οφειλόταν στο ότι το ασθενοφόρο της Ιεράπετρα τη στιγμή του δυστυχήματος (δείτε εδώ) βρισκόταν για διακομιδή ενός επείγοντος περιστατικού στο Βενιζέλειο και έτσι έπρεπε να έρθει ασθενοφόρο από τον Άγιο Νικόλαο.

Ακόμα είπε ότι ναι μεν η Ιεράπετρα καλύπτεται από δυο ασθενοφόρα αλλά όχι σε όλες τις βάρδιες. Το δεύτερο κάποιες μέρες του μήνα καλύπτει τις απογευματινές βάρδιες του νοσοκομείου της Σητείας. Και φυσικά εφόσον κληθεί πάει και σε άλλα σημεία της Κρήτης.

Και τέλος δήλωσε ότι χωρίς της σωστοί λειτουργία των νοσοκομείων δε μπορεί να λειτουργήσει σωστά ούτε το ΕΚΑΒ.

Συνέντευξη


Πηγή: hxonews.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews