ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/5/15

Ο γιατρός του ΕΚΑΒ έσωσε τον εργάτη από τις αναθυμιάσεις, Μπήκε μέσα στη δεξαμενή με τους άνδρες της ΕΜΑΚ


Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

Σωτήρια αποδείχθηκε η κίνηση του γιατρού του ΕΚΑΒ να μπει και ο ίδιος μέσα στη δεξαμενή, μαζί με τους άνδρες της ΕΜΑΚ, προκειμένου να μετάσχει και εκείνος στην επιχείρηση διάσωσης του εργάτη που εγκλωβίστηκε λόγω...αναθυμιάσεων.
Την ώρα που ο 35χρονος άνδρας από τη Συρία είχε χάσει τις αισθήσεις του ενώ έκανε εργασίες μέσα στη δεξαμενή, ο γιατρός με την κίνηση του να μπει και να προσφέρει άμεσα τις πρώτες βοήθειες αποδείχθηκε σωτήρια. Ο ίδιος με αυτοθυσία ενήργησε, βλέποντας πως δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο, αφού κάθε λεπτό ήταν πολύτιμο για να σωθεί ο συνάνθρωπος του.

Όπως έγραψε χθες το CretePlus.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ο ένιωσε αδιαθεσία κι έχασε τις αισθήσεις του εξαιτίας αναθυμιάσεων εντός της δεξαμενής.  Σημειώνεται ότι τον νεαρό προσπάθησε, αρχικά, να απεγκλωβίσει κάποιος γείτονάς του, ο οποίος αποχώρησε εσπευσμένα από τη δεξαμενή με αναπνευστικά προβλήματα. Γι' αυτό, εν συνεχεία, του παρασχέθηκε οξυγόνο...

Τον 35χρονο κατάφεραν, τελικώς κι ευτυχώς, να απεγκλωβίσουν οι άνδρες της ΕΜΑΚ. Η όλη επιχείρηση διήρκησε περίπου 45 λεπτά.

Πηγή: creteplus.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews