ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/5/15

Διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ ΚΩ, Ευχαριστήριο προς Ν. Σβύνου - Μαριτίνα και Αλεξάνδρα


ΚΩ 12/05/2015
ΠΡΟΣ:  Ένωση Ξενοδόχων ΚΩ
            Υπ’ όψιν: κα Σβίνου Κω/να
Κοιν.: M.M.E

Ανακοίνωση – Ευχαριστήριο

Τα πληρώματα- Διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ ΚΩ με το παρών έγγραφο θέλουν να ευχαριστήσουν την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Νήσου ΚΩ κα Σβίνου Κωνσταντίνα για την προσφορά της στο ευρύτερο κοινό των πολιτών της Νήσου ΚΩ.

Επίσης ευχαριστούν το προσωπικό του Ξενοδοχείου MARITINA καθώς και το προσωπικό του Ξενοδοχείου ALEXANDRA. Έτσι με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουν και αυτοί με την σειρά τους στην ανάγκη κάλυψης από επαγγελματίες Διασώστες από τα άλλα μέρη της Ελλάδος.
Πρέπει να τονίσουμε ότι τέτοιες προσπάθειες είναι αξιέπαινες και πρέπει να συμβάλλουμε όλοι οι πολίτες στις δύσκολες μέρες που διανύουμε και ευχόμαστε να συνεχιστεί η άψογη συνεργασία μας για όσο διάστημα χρειαστεί.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

Πηγή: aegeanews.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Μιας και είμαι ένας από τους διασώστες που πέρυσι (καλοκαίρι 2014) φιλοξενήθηκα σε ένα από τα ξενοδοχεία της νήσου και συγκεκριμένα στο Αναστασία Hotel&Apartments, θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγώ την πρόεδρο ξενοδόχων Κα Σβίνου Κω/να αλλά και τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου για την άψογη φιλοξενία τους. Επίσης να ευχαριστήσω και τους συναδέλφους του ΕΚΑΒ Κω που με το φιλότιμο τους και μόνο, κρατούν Θερμοπύλες και προσπαθούν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για το καλό των πολιτών του νησιού, παρ’ όλο που είναι λίγοι στον αριθμό (μόλις 3 άτομα). Με την συναδελφικότητα τους και το αμέριστο πάθος που διαθέτουν για την δουλειά μας, με κάνουν να σκάφτομε το νησί σαν δεύτερο σπίτι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews