ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/5/15

Δεσμεύσεις Σταθάκη για νέο σταθμό ΕΚΑΒ στην Γεωργιούπολη του νομού Χανίων


Παρασκευή, 1 Μαΐου 2015
ΕΚΑΒNews

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Αποκορώνου κου Χαράλαμπου Κουκιανάκη και του Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού κον Γεώργιο Σταθάκη, την Τετάρτη 29 Απριλίου.

Απόσπασμα από το δημοσίευμα στο flashnews.gr

Σταθμός ΕΚΑΒ στην Γεωργιούπολη
Συζητήθηκε επίσης το θέμα του αιτήματος μεταστέγασης του Περιφερειακού Ιατρείου Κουρνά και δημιουργίας σταθμού ΕΚΑΒ στο νεοανεγερθέν πρώην δημοτικό κτήριο του πρώην δήμου Γεωργιουπόλεως, στον Καβρό Τοπικής Κοινότητας Κουρνά.

Το εν λόγω θέμα χαρακτηρίσθηκε εξαιρετικά σημαντικό και επείγον για την ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών και με δεδομένο ότι πλέον έχει ξεκινήσει η τουριστική περίοδος, η ανάγκη δημιουργίας σταθμού ΕΚΑΒ στην Γεωργιούπολη γίνεται επιτακτικότερη όσο ποτέ.

Ο Υπουργός ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι έχει αποσπάσει την δέσμευση του Προέδρου του ΕΚΑΒ για την κατ’ αρχήν προσωρινή στάθμευση του ΕΚΑΒ στην Γεωργιούπολη κατά την τουριστική περίοδο.

Σε τι δεσμεύθηκε ο υπουργός Γ. Σταθάκης στον δήμαρχο Αποκόρωνα
Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα εδώ

Δημοσιεύτηκε 30/4/2015

Πηγή: flashnews.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews