ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/5/15

Ελλιπής και ανασφαλής η λειτουργία του ΕΚΑΒ στην Κάρυστο


Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

Την ελλιπή και ανασφαλή λειτουργία του ΕΚΑΒ στην Κάρυστο καταγγέλλει με επιστολή της η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Νομού Ευβοίας.

ΕΙΝΝΕΥΒ
Η ΕΙΝΝΕΥΒ μετά από συνέλευση των νοσοκομειακών Ιατρών του Νοσοκομείου - ΚΥ Καρύστου που παρευρέθη, καταγγέλλει την ελλιπή και ανασφαλή λειτουργία του ΕΚΑΒ στην Καρυστία, όσον αφορά την στελέχωση με διασώστες και βάρδιες.
Επισημαίνουμε επίσης ότι οι διακομιδές ασθενών από και προς το Νοσοκομείο Καρύστου δεν μπορούν να διεξαχθούν σε 24ωρη βάση καθώς οι βάρδιες των ασθενοφόρων από 93 που χρειάζονται για πλήρη κάλυψη ,είναι μόλις 45 σε μηνιαία βάση!!!!
Καθιστούμε την ηγεσία του ΕΚΑΒ και την ηγεσία του υπ. Υγείας υπεύθυνη για την μη τήρηση της ασφαλούς λειτουργίας της μονάδας του ΕΚΑΒ Καρύστου και τους θετουμε προ των ευθυνών τους.
Για το θέμα αυτό ενημερώθηκε και ο Ιατρικός Σύλλογος Εύβοιας και αναμένεται τοθέτησή του καθότι το θέμα αφορά την Δημόσια Υγεία και ασφάλεια!

Για την ΕΙΝΝΕΥΒ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

Πηγή: eviaportal.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews