ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/5/15

Νίκος Καλογιαννάκης, Στην Ελλάδα οι διασώστες δεν έχουμε άδεια άσκησης επαγγέλματος, Βίντεο


Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015
ΕΚΑΒNews

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Καλογιαννάκης στο 984 radio (νέα συνέντευξη)

Με κύριο αίτημα την χορήγηση άδειας άσκησης επαγγέλματος απεργούν για δεύτερη ημέρα οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ.

Η πρωτοτυπία ανήκει στην Ελληνική Πολιτεία η οποία για λόγους που ακόμα δεν έχει διευκρινίσει δεν δίνει την άδεια στους διασώστες παρά τους τίτλους σπουδών, της κατάρτισης που διαθέτουν και της πιστοποίησης τους διεθνώς.
Το παραπάνω ανέφερε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος των εργαζόμενων στο ΕΚΑΒ Ηρακλείου Νίκος Καλογιαννάκης , επισημαίνοντας ότι θα είναι και το πρώτο θέμα το οποίο θα θέσουν στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας με τον οποίο αναμένεται να συναντηθούν Τις προσεχείς ημέρες.

Αναφορικά με τις συνθήκες λειτουργίας της υπηρεσίας σε επίπεδο Κρήτης, κάνει λόγω για τραγικές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή.
Γιατρούς που είναι απαραίτητοι και ασθενοφόρα με τα τελευταία να μένουν στους δρόμους , με τελευταίο περιστατικό χθες την ακινητοποίηση ενός, κατά τη μεταφορά ασθενούς με ορθοπεδικό πρόβλημα από τη Χερσόνησο.

Σήμερα δεύτερη ημέρα της κινητοποίησης δεν εξυπηρετούνται ραντεβού, αποθεραπείες και μεταφορές από και προς τα νοσοκομεία. Χωρίς προβλήματα η εξυπηρέτηση των έκτακτων περιστατικών.

Η τριήμερη απεργιακή κινητοποίηση θα επαναληφθεί και την επόμενη εβδομάδα το τριήμερο 12 έως 14 Μαΐου σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζόμενων Νίκος Καλογιαννάκη στο Ράδιο 9,84.Δημοσιεύτηκε στις 6 Μαΐ 2015Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews