ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/5/15

Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, Παλιά ασθενοφόρα και διαρκής μείωση του προσωπικού του ΕΚΑΒ


Σάββατο, 22 Μαΐου 2015

Τον τομέα ΕΚΑΒ του Αγίου Νικολάου επισκέφθηκε χθες ο Διοικητής της Υγειονομικής περιφέρειας Κρήτης, Νίκος Ηγουμενίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στον Άγιο Νικόλαο και των συναντήσεων που είχε με τους εμπλεκόμενους φορείς με την υγεία.
Πριν από τη συνάντηση στο νοσοκομείο, ο Δυπεάρχης είχε συνάντηση με το προσωπικό του τομέα ΕΚΑΒ, στον περιφερειακό δρόμο του Αμμουδιού, όπου οι εργαζόμενοι παρουσίασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι εργαζόμενοι επεσήμαναν πως το πρώτο πρόβλημα είναι η έλλειψη ασθενοφόρων και η μείωση του προσωπικού που είναι κρίσιμη. Τα ασθενοφόρα που υπάρχουν σήμερα είναι από το 1998 και 1999, κάποια από το 2004 και μόνο ένα το 2008, το οποίο έχει ήδη ξεπεράσει τα 300.000 χιλιόμετρα ενώ τα παλιότερα έχουν περάσει το ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα.

Σε ότι αφορά το προσωπικό, από τα 21 άτομα που υπηρετούσαν έχουν παραμείνει στον τομέα 15. Με τις συνταξιοδοτήσεις που προβλέπονται το ΕΚΑΒ από τον επόμενο χρόνο θα έχει 13 άτομα προσωπικό, γεγονός που θα σημάνει σοβαρά προβλήματα στο μεγάλο μεταφορικό έργο που έχει να επιτελέσει.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

Πηγή: anatolh.com


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews