ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/5/15

Χανιά, Στο κλειστό γυμναστήριο η στέγαση του νέου τομέα του ΕΚΑΒΤρίτη, 26 Μαΐου 2015

Με απόφαση του δήμου Χανίων

“Η στέγαση κλιμακίου του Ε.Κ.Α.Β. στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κλαδισού, σε έναν χώρο άθλησης δημοτών μας, θα έχει πολλαπλά οφέλη, καθώς από τη μια επιτυγχάνεται άμεση ανταπόκριση σε κλήσεις για διακομιδή επειγόντων περιστατικών υγείας στο Νομό Χανίων, λόγω της θέση του Γυμναστηρίου και από την άλλη θωρακίζεται η ασφάλεια των δεκάδων αθλουμένων στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις”.
Στην τοποθέτηση αυτή προχώρησε σήμερα, Τρίτη 26/5/2015, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κλαδισού για την παραχώρηση από τον Δήμο Χανίων χώρου στέγασης των υπαλλήλων του ΕΚΑΒ, καθώς και χώρου στάθμευσης ασθενοφόρου στο συγκεκριμένο Γυμναστήριο.

Ο Δήμαρχος Χανίων δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει μάλιστα την ηγεσία του ΕΚΑΒ, καθώς και τους συμπολίτες μας, που υπηρετούν στη συγκεκριμένη υπηρεσία, για τη συνεργασία, προς όφελος της κοινωνίας των Χανίων.

“Με τη σημερινή μας πρωτοβουλία αποδεικνύουμε στην πράξη ότι ο Δήμος Χανίων είναι ένας Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που προωθεί τις συνεργασίες εκείνες, που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, της υγείας και της ασφάλειας των πολιτών”, δήλωσε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Μανώλης Αδοντάκης, συμπληρώνοντας ότι ο νέος υποσταθμός ικανοποιεί τις ανάγκες αξιοπρεπούς και λειτουργικής στέγασης των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, συνεισφέροντας αποφασιστικά στην παροχή κρίσιμων υπηρεσιών υγείας άμεσης παρέμβασης στους δημότες.

“Είναι γεγονός ότι το Κλειστό Γυμναστήριο του Κλαδισού είναι ένα γήπεδο κομβικής σημασίας για τον Δήμο μας, προσφέροντας καθημερινά τις υπηρεσίες του σε περισσότερους από 500 δημότες, η πλειονότητα των οποίων είναι παιδιά”, κατέληξε στην τοποθέτηση του ο κ. Αδοντάκης.

Στρατηγικά σωστή κίνηση χαρακτήρισε τη λειτουργία Τομέα του ΕΚΑΒ στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κλαδισού η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, Παρασκευή Ορφανουδάκη, αναφέροντας ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός αθλητικές δραστηριότητες τόσο ερασιτεχνικές όσο και επαγγελματικές να έχουν ιατρική κάλυψη.

Τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Χανίων, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αθλητισμό καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την άμεση ανταπόκριση τους εξέφρασε ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Χανίων, Αντώνης Κιοπές, χαρακτηρίζοντας το Κλειστό Γυμναστήριο του Κλαδισού κομβικό σημείο, που εξασφαλίζει την άμεση πρόσβαση των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ προς όλες τις περιοχές.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω Γραφείο, χαρακτηρισμένο Ιατρείο, βρίσκεται εντός του Κλειστού Γυμναστηρίου Κλαδισού, είναι 50 τ.μ., ενώ σύμφωνα με την ομόφωνη Απόφαση του Δ.Σ. Χανίων ο χρόνος παραχώρησης του έχει οριστεί στα δέκα (10 ) έτη.

Πηγή: cretalive.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews