ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/5/15

Άμεση κινητοποίηση του υπουργού Υγείας για την ετοιμόγεννη από τη Συρία που βρισκόταν στην Ομόνοια (ηχητικό)


Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του υπουργού Υγείας, για την υπόθεση της νεαρής ετοιμόγεννης μετανάστριας από τη Συρία, που βρέθηκε σήμερα το πρωί στην Ομόνοια μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά της, χωρίς να έχει χρήματα προκειμένου να μείνει κάπου.
O Παναγιώτης Κουρουμπλής, υπουργός Υγείας, στον Σπύρο Χαριτάτο και τον Πέτρο Κουσουλό στον Αlpha 989, περιέγραψε ότι υπήρξε άμεση κινητοποίηση σε συνεννόηση με την Περιφέρεια και τον Δήμο, δόθηκε μάλιστα και εντολή σε νοσοκομείο να ετοιμαστεί κρεβάτι προκειμένου να φιλοξενηθεί η γυναίκα που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της εγκυμοσύνης της, ενώ υπήρξε μέριμνα και για να φιλοξενηθούν τα ανήλικα παιδιά της στο κέντρο βρεφών Μητέρα.

Ωστόσο, μετά από ιδιωτική πρωτοβουλία, η γυναίκα είχε ήδη μεταφερθεί.

«Υπήρξε άμεση κινητοποίηση, αποστείλαμε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να διακομιστεί σε μαιευτήριο αλλά είχε ήδη μεταφερθεί, κατόπιν ιδιωτικής πρωτοβουλίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής.


Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:Δημοσιεύτηκε 21/5/2015

Πηγή: ereportaz.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews