ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/5/15

Επανδρώνεται το ΕΚΑΒ


Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

Ο διαγωνισμός για την πρόσληψη στο ΕΚΑΒ που είχε προχωρήσει ο Δημ. Παπαγιαννίδης, πριν την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου, οδεύει στο τέλος του.
Γύρω στα τέλη Μαΐου θ' ανακοινωθούν τα ονόματα των 186 ατόμων που θα προσληφθούν στο ΕΚΑΒ και των 14 ειδικών κατηγοριών.
Απ' αυτούς, οι 109 προορίζονται για την Αθήνα και οι 70 για τα νησιά.
4 θα διοριστούν στη Μυτιλήνη, 2 στην Καλλονή και 4 στη Λήμνο.
Οι προσπάθειες του Δημ. Παπαγιαννίδη απέδωσαν, δίνοντας «αίμα» ζωής σ' ένα νευραλγικό τομέα που συμβάλλει στο χώρο της υγείας και της άμεσης αντιμετώπισης σοβαρών ή λιγότερο επικίνδυνων περιστατικών.

Πηγή: dimokratis.gr
Ο τέως πρόεδρος του ΕΚΑΒ κος Δημήτρης Παπαγιαννίδης μαζί με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας στην Κ.Υ. του ΕΚΑΒ, κατά την παραλαβή 5 Ασθενοφόρων και 3 Οχημάτων δωρεά των φορέων «Κοινωφελές Ίδρυμα Σ. Λάτση» & «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» στο ΕΚΑΒ, στις 10/9/2014.
Φωτογραφία αρχείου

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews