ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/5/15

Εργασίες σε κτήρια του Ανατολικού Κέντρου για την εγκατάσταση του ΕΚΑΒ στην Καλαμάτα, ΦωτογραφίεςΠέμπτη, 14 Μαΐου 2015

Προχωρεί η εκτέλεση εργασιών επισκευής σε οικίσκο του Ανατολικού Κέντρου, όπου στεγάζονταν ιατρεία του ΙΚΑ και, πλέον, θα στεγάζεται το ΕΚΑΒ. Η σύμβαση είναι ύψους 7.558,35 ευρώ με το ΦΠΑ, έναντι μελέτης προϋπολογισμού 11.999,63 ευρώ με το ΦΠΑ, ενώ ανάδοχος είναι η εταιρεία Ανέλιξη.

Η μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ στο Ανατολικό Κέντρο θα βελτιώσει κατά πολύ τους χρόνους απόκρισής του, καθώς αυτή η καίρια υπηρεσία θα βρίσκεται πια μέσα στην πόλη και θα επεμβαίνει μέσα σε λίγα λεπτά.

Υπενθυμίζεται πως ο Δήμος παρεχώρησε στο ΕΚΑΒ για περίοδο 20 ετών, χωρίς αντάλλαγμα, τη χρήση ενός οικίσκου (27Α) στο Ανατολικό Κέντρο, επιφάνειας 100 τετρ. μέτρων, αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο του. Ο Δήμος Καλαμάτας θα παρέχει συνδρομή στο ΕΚΑΒ, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, σε ζητήματα τεχνικά και υποστήριξης.
Δημοσιεύτηκε 12/5/2015

Πηγή: kalamata.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews