ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/5/15

Ευχαριστήρια επιστολή των εργαζομένων του ΕΚΑΒ προς το Μητροπολίτη Σύρου


Τρίτη, 5 Μαΐου 2015

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να μεταφέρουμε τις θερμές ευχαριστίες της διοίκησης του ΕΚΑΒ και των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στον τομέα της Σύρου, προς την Ιερά Μητρόπολη Σύρου και ιδιαιτέρως προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Δωρόθεο Β', για την στήριξη και τη βοήθειά του στην προμήθεια των κάτωθι σημαντικών υλικών για την εύρυθμη λειτουργία του τομέα.
Σάκος πρώτων βοηθειών
Ταινίες σακχάρου
Θήκη φορητής φιάλης Ο2
Αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια για AED.

Η Ιερά Μητρόπολη Σύρου στέκεται πάντοτε παραστάτης και αρωγός στο δύσκολο έργω των διασωστών, ενώ με τις προσφορές της αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας που παρέχονται στους πολίτες της Σύρου.
                           
Η ενέργεια αυτή, στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λαμβάνει μορφή κοινωνικής προσφοράς στο σύνολο των πολιτών της νήσου.

Σεβασμιώτατε, σας ευχόμαστε καλή δύναμη στον δύσκολο αγώνα σας, υγεία και μακροημέρευση.

Πηγή: cyclades24.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews