ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/5/15

Εύβοια, Επίσκεψη Υπουργείου Υγείας, Μεγάλη έλλειψη προσωπικού ΕΚΑΒ, Βίντεο


Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015
ΕΚΑΒNews

Δείτε τις δηλώσεις του υπεύθυνου ΕΚΑΒ Κύμης Νίκου Κόκκου και του πρόεδρου των εργαζομένων του Νοσοκομείου Καρύστου Γιάννη Μπουραντά.


Εντός Μαΐου οι νέοι Διοικητές στα Νοσοκομεία Λαμίας - Άμφισσας
Λιγοστές αλλά πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες ανακοίνωσε χτες από την πόλη της Χαλκίδας ο Υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, προκειμένου με την μορφή του κατεπείγοντος να αντιμετωπιστεί η τραγική κατάσταση στην Υγεία.
Επί τέσσερις ώρες ο Υπουργός αλλά και αναπληρωτής Υπουργός Υγείας άκουσαν εκπροσώπους των νοσοκομειακών ιδρυμάτων της Στερεάς, των εργαζομένων , των Ιατρικών Συλλόγων και Συλλόγων Ασθενών. .. διαβεβαιώνοντας ότι από τον μήνα Μάιο και πριν την επίτευξη της πολύκροτης συμφωνίας με τους Εταίρους, θα υπάρξουν οι έκτακτες παρεμβάσεις, με πρώτη μάλιστα την στελέχωση των ακέφαλων νοσοκομείων Λαμίας και Άμφισσας.

Ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Κύμης Νίκος Κόκκος από 03:50 έως 04:25


Εντός Μαΐου οι νέοι Διοικητές στα Νοσοκομεία... από LAMIASTARGR
Δημοσιεύτηκε 5/5/2015

Πηγή: lamiastar.gr


Μεγάλη έλλειψη προσωπικού ΕΚΑΒ στην Νότια Εύβοια

Για την μεγάλη έλλειψη στο προσωπικό του ΕΚΑΒ στην Νότια Εύβοια και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με αυτό το θέμα οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Καρύστου μας μιλάει σήμερα ο Πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Καρύστου κύριος Γιάννης Μπουραντάς στην συνέντευξη που ακολουθεί.
Είναι ένα σοβαρό θέμα που αφορά όλους μας και που θα πρέπει να συνδράμουμε όλοι για να βρεθεί κάποια λύση γιατί οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Καρύστου αναγκάζονται να ρισκάρουν καθημερινά την εργασιακή τους ασφάλεια προκειμένου να βοηθήσουν συνανθρώπους τους που έχουν άμεση ανάγκη διακομιδής στο Νοσοκομείο.


Συνέντευξη του πρόεδρου των εργαζομένων του Νοσοκομείου Καρύστου Γιάννη Μπουραντά.

Δημοσιεύτηκε στις 6 Μαΐ 2015
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews