ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/5/15

Εργασιακό Σωματείο Ρόδου για τα προβλήματα του ΕΚΑΒ Ρόδου, Επιστολή στο Υπουργείο Υγείας


Κυριακή, 10 Μαΐου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΡΩΔΙΑ

Την Τρίτη 05/05/2015  πραγματοποιήθηκε   στο αμφιθέατρο του Γ.Ν. Ρόδου, η συνάντηση του Πρόεδρου του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου Νικόλαο και του Διευθυντή   του Παραρτήματος κ. Τσανικλίδη Μανώλη με το Δ.Σ. του Εργασιακού Σωματείου και τα μέλη του .
Με  δελτίο τύπου ενημερώνει  το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΚΑΒ Ρόδου.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Ε.Κ.Α.Β ΡΟΔΟΥ
(Μέλος  ΠΟΠΕΚΑΒ )

ΡΟΔΟΣ 09/05/2015
Α.Π     25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΡΩΔΙΑ

Η απρόσκοπτη ενημέρωση των πολιτών αποτελεί βασική προτεραιότητα του Σωματείου μας για να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ποιοι είναι πραγματικά υπεύθυνοι για όλη αυτήν την κατάσταση που επικρατεί και θα επικρατήσει από εδώ και στο εξής στο νησί μας σε θέματα στελέχωσης Διασωστών και ασθενοφόρων.
Ευελπιστούσαμε μέσα από την πολυαναμενόμενη συνάντηση μας με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ και τον διευθυντή μας, έστω και την ύστατη ώρα , να δίνονταν κάποιες καίριες λύσεις  για την θωράκιση του νησιού μας σε προσωπικό και ασθενοφόρα εν όψη και της θερινής περιόδου που διανύουμε.
Για άλλη μια φορά βιώσαμε την αδυναμία της Διοικήσεως του ΕΚΑΒ να δώσει άμεσες λύσεις για την ενίσχυση του τομέα μας όταν γνώριζαν από τον προηγούμενο μήνα ότι θα είχαμε πρόβλημα στην κατάρτιση του μηνιαίου προγράμματος μας εάν δεν έρχονταν τουλάχιστον  τέσσερα πληρώματα από τα είκοσι που είχαμε ζητήσει.
 Ως πρωτοβάθμιο Συνδικαλιστικό Σωματείο οφείλουμε να διασφαλίσουμε τα εργασιακά οικονομικά και κοινωνικά δικαιώματα των μελών μας  αλλά και για την επίλυση των προβλημάτων μας και  την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας , υγείας και  πάνω από όλα την ασφάλεια των πληρωμάτων μας .
Για τους λόγους αυτούς ξεκινήσαμε μια ήπια μορφή διαμαρτυρίας απέχοντας από δευτερογενείς διακομιδές σε συγκεκριμένες ημερομηνίες διασφαλίζοντας πρωτίστως την άμεση ανταπόκριση σε επείγοντα περιστατικά με το προσωπικό που διαθέτουμε .
Ζητάμε εκ των πρότερων την κατανόηση του κόσμου , για τον μήνα Μάιο . διότι ταπεινή μας άποψη είναι  ότι αν έχουμε ένα ασθενοφόρο διαθέσιμο είναι καλύτερα , στην προκειμένη κατάσταση , να το χρησιμοποιήσουμε για την αντιμετώπιση ενός επείγοντος περιστατικού παρά να πάρουμε ένα ασθενή που έχει εξιτήριο στο σπίτι του.
Χάρις στο φιλότιμο των εργαζομένων έχουμε δώσει μεγάλη πίστωση χρόνου χωρίς όμως ορατά αποτελέσματα καιρός είναι να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους  αυτοί που πρωτοστατούν και αυτοί που συνηγορούν , μέσα από την ίδια την υπηρεσία μας , ώστε να μην ενισχυθεί ο τομέας μας άλλα και από τους τοπικούς άρχοντες του τόπου μας που παραμένουν απαθείς σε αυτές τις καταστάσεις ενώ έχουν ενημερωθεί εδώ και καιρό, δεν αναδεικνύουν τα προβλήματα  του χώρου της υγείας , στον βαθμό που τους αρμόζουν . 

Για το Δ.Σ.
ο πρόεδρος                                                                  ο γραμματέας
Ρουσάκης Δημήτριος                                                     Λαπάκης Βασίλης 


ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥΠαρασκευή, 8 Μαΐου 2015
Επιστολή του Σ. Δράκου στον Υπουργό Υγείας για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων του ΕΚΑΒ Ρόδου

Ρόδος, 7 Μαΐου 2015
Ο κ. Στέφανος Δράκος, απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Υγείας, για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων του ΕΚΑΒ Ρόδου και για την επιστροφή του ασθενοφόρου στον Έμπωνα

Προς: Υπουργείο Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
          Κοινοποίηση: Διοικητικό Συμβούλιο ΕΚΑΒ
          2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου
          Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου
          Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
          Δήμος Ρόδου
          ΜΜΕ Δωδεκανήσου

Κύριε Υπουργέ,
Το ΕΚΑΒ Ρόδου, αντιμετωπίζει πάγια και διαρκή προβλήματα, τα οποία ουδείς διαχρονικά δεν έχει ενδιαφερθεί να επιλύσει, με αποτέλεσμα η κατάσταση να επιδεινώνεται διαρκώς, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών, καθώς και το αξιόμαχο των εργαζομένων που δίδουν τον καλύτερό τους εαυτό, παρά τις αντιξοότητες. Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, με τους οποίους και συναντήθηκε η Διοίκησή του πριν από μερικές ημέρες στη Ρόδο, έχουν φθάσει στα όριά τους και θέτουν προ του ευθυνών τους, τους αρμοδίους.

Σήμερα στο Παράρτημα του ΕΚΑΒ Ρόδου, υπηρετούν 48 πληρώματα ασθενοφόρων, 2 διοικητικοί και 1 ιατρός. Το ΕΚΑΒ Ρόδου διαθέτει 39 πληρώματα, 3 ασθενοφόρα για επείγοντα περιστατικά και 1 ασθενοφόρο για τακτικά περιστατικά, 3 εξ’ αυτών είναι στις αεροδιακομιδές και 6 σε μακροχρόνιες άδειες, οι οποίες συνεχώς ανανεώνονται. Το προσωπικό που υπάρχει μπορεί σήμερα να στελεχώσει μόλις 3 ασθενοφόρα για όλο τη Ρόδο, όταν θα έπρεπε να μπορεί να στελεχώσει τουλάχιστον 5 ασθενοφόρα, μόνο για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών, με δεδομένο ότι ο πληθυσμός του νησιού αγγίζει τους 150.000 κατοίκους τη χειμερινή και τους 300.000 κατοίκους τη θερινή περίοδο.
Βάσει των όσων ξεκάθαρα αποτυπώνονται από τα στοιχεία των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Ρόδου, για τα καλυφθούν τα Κέντρα Υγείας (Κ.Υ.) στο νησί της Ρόδου, χρειάζονται 22 πληρώματα, όταν το 2005 η δύναμη αυξήθηκε κατά μόλις 6 άτομα, παρότι το ΕΚΑΒ ανέλαβε στους τομείς ευθύνης του και τα Κ.Υ. Νωρίτερα δε, πριν δηλαδή από την ένταξη στους τομείς ευθύνης και των Κ.Υ., στη Ρόδο λειτουργούσαν επί 24ώρου βάσεως 6 ασθενοφόρα, ενώ σήμερα μετά βίας λειτουργούν 3. Είναι άλλωστε γνωστό, ότι τα δύο Κ.Υ., στον Αρχάγγελο και στον Έμπωνα, τα περιφερειακά ιατρεία, αλλά ακόμη και το Διεθνές Αεροδρόμιο Ρόδου, έχουν μείνει με μόλις έναν ή και κανέναν ιατρό, με αποτέλεσμα να αυξάνεται το έργο που πρέπει να επιτελέσει το ΕΚΑΒ.
Πάγιο αίτημα των εργαζομένων, που παραμερίζουν τα προσωπικά τους εργασιακά αιτήματα, είναι να εξυπηρετούν την πόλη της Ρόδου 2 ασθενοφόρα, 1 να υπάρχει στον Αρχάγγελο, 1 στη Νότια Ρόδο και 1 να επιστρέψει άμεσα στον Έμπωνα. Το παράρτημα του ΕΚΑΒ στη Ρόδο χρειάζεται τουλάχιστον 20 πληρώματα, 1 ιατρό, 1 διοικητικό και 3 ασθενοφόρα, εκ των οποίων το ένα σε μικρότερο μέγεθος, ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί τη Μεσαιωνική πόλη, εκτός της ανάγκης ανανέωσης του στόλου...  
Το πρόβλημα που υπάρχει, έχει γνωστοποιηθεί εγγράφως από το Εργασιακό Σωματείο του ΕΚΑΒ Ρόδου και στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, στην οποία και περιγράφεται ότι «καθίστανται υπεύθυνοι για όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί και θα επικρατήσει από εδώ και στο εξής στο νησί της Ρόδου, όλοι εκείνοι που πρωτοστατούν στη μη ενίσχυση του τομέα του ΕΚΑΒ Ρόδου και οι οποίοι σύντομα θα βρεθούν υπόλογοι για τις πράξεις τους». Βάσει αυτού, νομίζω ότι γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο και ότι θα πρέπει άμεσα να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Δεδομένη είναι και η αύξηση των περιστατικών που καλείται να διεκπεραιώσει το ΕΚΑΒ Ρόδου, αφού κατά το έτος 2014, τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο, αντιμετωπίστηκαν 660 περιστατικά, ενώ τους ίδιους μήνες του έτους 2015, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν 1360 περιστατικά. Περιστατικά στα οποία περιλαμβάνονταν 70 τροχαία, για την αντιμετώπιση των οποίων – πέραν όλων των άλλων – θα πρέπει να υπάρχει και να λειτουργεί άρτιος διασωστικός μηχανισμός, όπως είναι αυτός του ΕΚΑΒ. Όταν ο τομέας της διάσωσης και της αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών μένει ανοχύρωτος, ειδικότερα στο θέμα της εκδήλωσης τροχαίων ατυχημάτων και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλει η ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου, δρώντας προληπτικά, τότε ο κίνδυνος απώλειας ανθρωπίνων ζωών αυξάνεται.
Όταν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Ρόδου έχουν να αντιμετωπίσουν ένα περιστατικό στον Μονόλιθο και θέλουν 1,5 ώρα να φτάσουν στον προορισμό που έχει εκδηλωθεί το περιστατικό και άλλη 1,5 ώρα για να το μεταφέρουν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, τότε το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως επείγον, ακόμη και εάν είναι. Όταν ένα ασθενοφόρο δεν χωράει να εισέλθει (εξαιτίας του μεγέθους του) στα σοκάκια της Μεσαιωνικής πόλης ή στη Λίνδο, τότε ο χρόνος που απαιτείται για την εξυπηρέτησή του υπερβαίνει τον χρόνο αντιμετώπισης ενός επείγοντος περιστατικού. Όταν επιχειρείται η αντιμετώπιση του θέματος ευκαιριακά και πρόχειρα, δεν επιλύεται. 
Κύριε Υπουργέ,
Σε ανάλογη παρέμβασή μου, στις 23 Απριλίου 2015, ζητούσα να χορηγηθεί άμεσα ιατρικό και φαρμακευτικό υλικό στο Κ.Υ. Έμπωνα και να επιστραφεί το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην περιοχή. Η οργή και η αγανάκτηση των κατοίκων που διαμένουν σε απομακρυσμένα χωριά της Ρόδου, είναι δικαιολογημένη και λογική. Οι κάτοικοι σε Έμπωνα, Σιάννα, Μονόλιθο, Άγιο Ισίδωρο, Κρητηνία, Μανδρικό, Σάλακο και Απόλλωνα, δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Είναι ισότιμοι κάτοικοι αυτού του νησιού και το δικαίωμά τους στην υγεία είναι αναφθαίρετο.
Οι ιατροί που υπηρετούν στο Κ.Υ. Έμπωνα, (όταν δεν αποσπώνται για να εξυπηρετήσουν τη λειτουργία άλλων δομών υγείας), προσπαθούν να προμηθευτούν εδώ και δύο μήνες, τα απαραίτητα ιατρικά υλικά και φάρμακα, αλλά μάταια... Υποβάλλουν το σχετικό αίτημα προς τους αρμοδίους και εκείνοι με τη σειρά τους, τους απαντούν απευθύνοντάς τους νέο ερώτημα για το τι χρειάζονται(!) Ήδη δε, βάσει των καταγγελιών που έχουν περιέλθει σε γνώση μας, τέσσερις ιατροί, από το Κ.Υ. Έμπωνα, υπηρετούν στο Νοσοκομείο Ρόδου.
Οι αρμόδιοι δυστυχώς, διαχρονικά κωφεύουν.
Το Κ.Υ. Έμπωνα είναι το μοναδικό σε όλη την Ελλάδα, που δεν διαθέτει αυτόματο αναλυτή γενικής αίματος, ενώ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έφυγε από την περιοχή πριν από δύο χρόνια και από τότε μέχρι σήμερα, επιστρέφει μόνο σε εξαιρετικά ιδιάζουσες περιπτώσεις… Συγκεκριμένα, το ασθενοφόρο που έδρευε στον Έμπωνα, για την εξυπηρέτηση των διαμερισμάτων Έμπωνα, Σιάννα, Μονολίθου, Αγίου Ισιδώρου, Κρητηνίας, Μανδρικού, Σαλάκου και Απολλώνων, είναι σταθμευμένο (ουσιαστικά εκτός λειτουργίας) στην περιοχή της Σορωνής. Όταν κάποιος ασθενής νοσήσει και χρειαστεί να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Ρόδου, θα πρέπει να περιμένει από 1 ώρα και 15 λεπτά (εάν για παράδειγμα πρέπει να πάει στον Έμπωνα) μέχρι και 2 ώρες (εάν κατευθύνεται στον Μονόλιθο), για να έρθει το ασθενοφόρο από τη Ρόδο (!)
Με τις ζωές των πολιτών δεν παίζουμε και δεν πρέπει να παίζουμε.
Θα πρέπει άμεσα να επανδρωθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να σταθμεύει στον Έμπωνα. Θα πρέπει άμεσα να δοθεί ιατρικό και φαρμακευτικό υλικό στο Κέντρο Υγείας και να ενισχυθεί η στελέχωσή του.
Κατανοούμε το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού που αντιμετωπίσει το ΕΚΑΒ και εξαιτίας αυτού είναι λογικό να δυσχεραίνεται και η στελέχωση ασθενοφόρου στο νησί της Ρόδου, αλλά θα πρέπει άμεσα το Υπουργείο Υγείας να προχωρήσει στην έγκριση του προσωπικού που έχει ζητήσει το ΕΚΑΒ, ώστε να αντιμετωπιστεί εδώ και τώρα το πρόβλημα.

Κύριε Υπουργέ,
Αιτούμαι, πάνω απ’ όλα ως πολίτης αυτού του νησιού, να πράξετε άμεσα τα δέοντα. Με αυτό τον τρόπο άλλωστε, θα αποδείξετε στην πράξη ότι διαφέρετε από τις μέχρι σήμερα κυβερνήσεις, όπως ευαγγελιζόσασταν.

Με εκτίμηση,
Στέφανος Δράκος
Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ
Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου
Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος,
Τηλ. Επικοινωνίας: 2241776579 / 6986567087
stefanos.drakos@gmail.com / www.sdrakos.net / FB: Στέφανος Δράκος


ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥΠαρασκευή, 8 Μαΐου 2015
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ : Η ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΕΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ... Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!

Γράφει ο Παναγιώτης Σπανός
Διασώστης Ε.Κ.Α.Β Ρόδου

Το μπλογκ των ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΡΟΔΟΥ ξεκίνησε την ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΕΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ!
Σήμερα έχουν περάσει από την δήλωση του (έως την στιγμή που γράφετε το άρθρο) 65 ημέρες, 5 ώρες και 51 λεπτά!
(Μπορείτε να ενημερώνεστε από το κουτάκι, στα δεξιά της σελίδας μας)

Ο κ. ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΗΣ με μια ιστορική του επιστολή στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού ΠΑΛΜΟΣ, απαντώντας σε ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΡΘΡΟ μας, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και για μια ακόμη φορά εκανε γνωστό στον ροδίτικο λαό, που τόσο υποφέρει από τις υπηρεσίες υγείας, ότι ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ, το μείζων πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Ε.Κ.Α.Β Ρόδου θα λυθεί, γιατί δεν μπορεί να γίνει αλλιώς.
Όταν αναλαμβάνει κάτι, το φέρνει πάντα σε πέρας.
Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΩΣ...ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΕΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Συγκεκριμένα δήλωσε:
1. Δεν γνωρίζει τον κ. ΣΠΑΝΟ και ουδέποτε μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο.
Ακριβώς εκείνη τη στιγμή η ικανοποίηση των ηλικιωμένων και των αρρώστων που περιμένουν μέρες να μεταφερθούν από το νοσοκομείο στο σπίτι τους εκτοξεύτηκε σε δυσθεώρατα ύψη.
Αναφέρθηκε μάλιστα, ότι κάποιοι άνοιξαν σαμπάνιες και στο νοσοκομείο προκλήθηκε πανικός λόγω του θορύβου που προκλήθηκε.

2. Αυτό που έγινε όμως στο άκουσμα της δεύτερης επισήμανσής του δεν έχει προηγούμενο. Δίνοντας έμφαση σε κάθε λέξη του, ξεκαθάρισε ότι οι υπάλληλοι του Ε.Κ.Α.Β δεν ονομάζονται νοσηλευτές αλλά οδηγοί ασθενοφόρων ή διασώστες. Έπεσαν τα μπετά του νοσοκομείου!

Για να καταλάβετε, διαβάστε με προσοχή.... Δεν θυμάμαι ποτέ να αποκάλεσα νοσηλευτές τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ αφού πάγια αναφέρονται ως οδηγοί ασθενοφόρων και διασώστες αν κατα λάθος και απο κεκτημένη ταχύτητα έκανα λάθος λυπάμαι .

Είναι απίστευτο το ότι δεν ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ!!! Έλεος....

Θα το επαναλάβουμε για τελευταία φορά κ. ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΗ....προσπαθείστε να το απομνημονεύσετε

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ!!!
 
Μάλιστα, όπως διαβάσατε, ζήτησε και συγγνώμη αν και δεν θυμάται να είπε κάτι τέτοιο. κάποιος όμως με τηλεπαθητικές ιδιότητες, επιμένει ότι στο βάθος των σκέψεων του επαναλάμβανε συνεχώς στον εαυτό του ότι ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!

3. Τελευταία επισήμανση, αλλά και σημαντικότερη, και η οποία θα δώσει ώθηση και την λύση της επάνδρωσης των ασθενοφόρων ήταν ότι το άρθρο δεν ήταν ανακοίνωση του εργασιακού σωματείου του Ε.Κ.Α.Β Ρόδου αλλά κάποιου ΣΠΑΝΟΥ, ο οποίος σηκώθηκε ένα πρωί και αφού δεν έβρισκε κάποιον άλλον να βρίσει, σκέφτηκε να βρίσει τον κ. ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΗ.
Και δίνοντας το τελειωτικό χτύπημα δεσμεύθηκε ότι οι κάτοικοι του Έμπωνα και του Γενναδίου, όπου νά'ναι, πολύ σύντομα θα αντικρύσουν τα αγαπημένα τους ασθενοφόρα, που τόσο πολύ τους έλειψαν.

Ανέκραξε, τέλος, με στόμφο ότι έχει τα αυτιά του ανοιχτά...κανείς δεν κατάλαβε όμως γιατί. Μήπως είχαν κερί μέσα;

Από ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ
Προς κ. ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΗ
Τη δήλωση-υποστήριξη του εργασιακού σωματείου θα την ανακοινώσουμε, αν θέλετε.
Απλά δεν χρειάζεται να σας φέρουμε σε δύσκολη θέση.

Δεν έχουμε κάποιο προσωπικό πρόβλημα μαζί σας...απλά αποφασίσαμε οι κάτοικοι του νησιού να γνωρίζουν τα πάντα γύρω από την υπηρεσία ώστε να έχουν τη δυνατότητα να αναγνωρίζουν αυτούς που ευθύνονται για το ξύλο που τρώμε καθημερινά!!Παναγιώτης Σπανός για τους ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews