ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/5/15

Δημόσια Διαβούλευση για την Άδεια άσκησης επαγγέλματος Διασώστη- Πληρώματος Ασθενοφόρου, Υποβολή απόψεων


Τρίτη, 5 Μαΐου 2015
ΕΚΑΒNews

Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο της Υπουργικής Απόφασης με τίτλο: «Καθορισμός των απαιτούμενων δικαιολογητικών καθώς και κάθε άλλης λεπτομέρειας σχετικά με τη διαδικασία χορήγησης Άδειας άσκησης Επαγγέλματος στην ειδικότητα «Διασώστης- Πλήρωμα Ασθενοφόρου».

Τίθεται από σήμερα σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο της Υπουργικής Απόφασης με τίτλο: «Καθορισμός των απαιτούμενων δικαιολογητικών καθώς και κάθε άλλης λεπτομέρειας σχετικά με τη διαδικασία χορήγησης Άδειας άσκησης Επαγγέλματος στην ειδικότητα «Διασώστης- Πλήρωμα Ασθενοφόρου».
Δεδομένου ότι η ρύθμιση αφορά επαγγελματικά δικαιώματα, καλούμε τους πολίτες, τους εργαζόμενους, τους οποίους αφορά η ρύθμιση, και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να συμμετάσχουν στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης υποβάλλοντας τις απόψεις, τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους μέχρι 12/5/2015.
Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σας,

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας
Ανδρέας Ξανθός

Πλοήγηση στη Διαβούλευση


Αναρτήθηκε 4 Μαΐου 2015, 13:00
Ανοικτή σε Σχόλια έως 12 Μαΐου 2015, 14:00Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews