ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/5/15

Σπάρτη, Εκπαιδευτικό σεμινάριο του ΕΚΑΒ, Βίντεο


Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

Ξεκίνησε σήμερα το 2ημερο εκπαιδευτικό σεμινάριο του ΕΚΑΒ, στο Πνευματικό Κέντρο Δ. Σπάρτη, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους διασώστες - πληρώματα ασθενοφόρου στην Λακωνία αλλά και στους οδηγούς των Κέντρων Υγείας του Γυθείου, Μολάων, Αρεόπολης και Νεάπολης.

Η θεματολογία είναι Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, αντιμετώπιση πνιγμονής βρεφών-παιδιών-ενηλίκων, αντιμετώπιση πολυτραυματία παιδιού-ενήλικα, διενέργεια φυσιολογικού τοκετού, επείγον απεγκλωβισμός από αυτοκίνητο κ.α.


Το σεμινάριο πραγματοποιείται από εξειδικευμένους διασώστες του ΕΚΑΒ. Προσδοκία είναι η παροχή εξειδικευμένης βοήθειας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο στον πολίτη καθώς επίσης η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για την ορθολογική χρήση του ασθενοφόρου.

Δείτε το Βίντεο


Δημοσιεύθηκε 26/5/2015

Πηγή: elladatv.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews