ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/5/15

Η δήλωση του περιφερειάρχη που αποδεικνύει ότι δεν υπήρξε ποτέ σχέδιο αντιμετώπισης των προβλημάτων του Ε.Κ.Α.Β Ρόδου!Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

Γράφει ο Σπανός Παναγιώτης
Διασώστης Ε.Κ.Α.Β Ρόδου

Ότι συμβαίνει στο νησί, στο χώρο της υγείας, το γνωρίζατε εδώ και πολλά χρόνια...και απλά βάζατε τους πολίτες να βιαιοπραγούν κατά υπαλλήλων του Ε.Κ.Α.Β.... Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!
Προτείνουμε στον ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. Χατζημάρκο, στον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο για θέματα υγείας κ. ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΗ και στον ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΟΔΟΥ κ. ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟ να έρθουν εθελοντικά να καλύψουν τις ακάλυπτες, λόγω έλλειψης προσωπικού, βάρδιες του Ε.Κ.Α.Β Ρόδου, ως αποκλειστικοί υπεύθυνοι της ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ Ε.Κ.Α.Β Ρόδου να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του!!!
Οι βουλευτές ΘΑ  ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ, μην ξεχνιόμαστε...
Είχαμε από την αρχή υποστηρίξει και, μάλιστα, με πολύ έντονο τρόπο, ότι δεν υπήρξε ποτέ κάποιο πλάνο από πλευράς ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Ε.Κ.Α.Β Ρόδου και ότι όταν θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ....ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ!!!

Απλά ο κ. ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΗΣ έκανε κάποιες δηλώσεις και μέχρι εκεί.
Υπενθυμίζουμε τι δήλωσε:
«Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε σε προσλήψεις οδηγών και νοσηλευτών για τα ασθενοφόρα του   ΕΚΑΒ στη Ρόδο και όχι μόνο. Θα πρέπει πριν προχωρήσουμε   να αντιμετωπίσουμε θέματα που σχετίζονται με το θεσμικό πλαίσιο.
Έτσι δεν θα παρουσιαστούν προβλήματα που μπορεί να μας φέρουν σε δύσκολη θέση στο μέλλον.  Αυτός είναι ο λόγος που μαζί με τον περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο θα συναντηθούμε με τον υπουργό Υγείας κ. Π. Κουρουμπλή», δήλωσε ο κ. Νίκος Καραμαρίτης.

Στόχος της περιφερειακής αρχής είναι να τοποθετηθούν δύο  ασθενοφόρα για την κάλυψη των αναγκών σε Γεννάδι και  Έμπωνα.

Είχαμε επισημάνει και τονίσει ότι όταν έρθει η στιγμή της ΕΥΘΥΝΗΣ, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ θα ρίξει τις ευθύνες στο ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ και θα νίψει τας χείρας της!!!

Συγκεκριμένα είχαμε γράψει στο άρθρο μας
Το Ε.Κ.Α.Β Ρόδου Και Τα Καραμαρίτεια Ψέμματα...ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
τα εξής:
Οι δηλώσεις δεν κοστίζουν τίποτα και οι Ροδίτες ξεχνάνε πολύ εύκολα.
Όπως καταλαβαίνετε οι δηλώσεις του κ. Καραμαρίτη ήταν ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ.

ΑΠΛΑ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΘΑ ''ΣΚΟΝΤΑΨΕΙ'' ΣΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ.
ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ Ε.Κ.Α.Β.

Και σήμερα ήρθε η επιβεβαίωση.

 Ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε ότι

«Η γύμνια που αναδείχθηκε ως προς την κάλυψη από το ΕΚΑΒ, το διήμερο που προηγήθηκε, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι τα νησιά μας αποτελούν στόχο μόνο φορολογικών επιδρομών. Η Πολιτεία τα θυμάται μόνο όταν έχει ανάγκη από έσοδα.

Με την ίδια ευκολία με την οποία στοχοποιεί, δυσφημεί και σχεδιάζει την εξόντωσή τους, απαιτούμε  να σχεδιάζει και την τήρηση των στοιχειωδών υποχρεώσεών της απέναντί τους.

Τα όσα τραγικά βιώνουμε, εμάς δεν μας κάνουν να λειτουργήσουμε με τον ίδιο εκδικητικό τρόπο που λειτουργεί η Πολιτεία και σε αντίθεση με αυτήν, προτείνουμε να μας δοθεί ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ η δυνατότητα να την στηρίξουμε και στο θέμα του ΕΚΑΒ».

Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ : ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ!!!

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews