ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/5/15

Νοσοκομείο Καρύστου και ένα μισό ΕΚΑΒ!


Παρασκευή, 1 Μαΐου 2015

Ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα που θα έπρεπε να μας απασχολεί αυτή την εποχή, λόγω της αναμενόμενης αύξησης πληθυσμού λόγω καλοκαιριού και όχι μόνο, είναι οι ακάλυπτες βάρδιες του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Καρύστου.

Στην αιμοδοσία και ενώ περίμενα να γεμίσει το σακουλάκι έπιασα κουβέντα με έναν οδηγό ΕΚΑΒ και μου είπε ότι χρειάζονται άλλοι τόσοι, δηλαδή 4 με πέντε άτομα για να είναι καλυμμένες οι βάρδιες, αλλά και ότι ενώ ήταν να έρθουν δυο άτομα, τελικά ήρθε ένας.

Επίσης ότι υπάρχει και άρνηση από τους ΕΚΑΒΙΤΕΣ να έρθουν ακόμα και αν πληρώνονται 30 ευρουλάκια εκτός έδρας, και τους προσφέρεται δωρεάν τροφή και στέγη.

Όταν τον ρώτησα το τι μπορούμε να κάνουμε η απάντηση ήταν να ακολουθήσουμε το παράδειγμα δημάρχου και έκανε απανωτές μηνύσεις στο ΕΚΑΒ μέχρι τώρα πια να είναι επιτέλους στελεχωμένος ο σταθμός στην περιοχή.
Βέβαια, συνέχισε, πέθανε και ένας άνθρωπος εν τω μεταξύ.

Και σας ρωτώ, τι λύσεις έχουμε μπροστά μας πριν πεθάνει κάποιος ?
Πάντως αυτό με τις μηνύσεις μου άρεσε πολύ , όπως δεν μου άρεσε καθόλου που αν και είναι δημόσιοι υπάλληλοι δεν πάνε ούτε για ένα μήνα η δύο, να καλύψουν τα μέρη που έχουν ανάγκη.
Ας βγουν λοιπόν στον ιδιωτικό τομέα να δούνε τι ωραία που είναι, και αν βρεθεί κανείς...να τους δώσει 30 ευρουλάκια και τζάμπα φαγητό και στέγη για να κάνει διακοπές το καλοκαίρι..
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews