ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/5/15

Πιστοποιημένα σεμινάρια BLS-AED σε Σέρρες και Άρτα, Εκπαιδευτική ομάδα ΕΚΑΒ Καβάλας και κόστος σεμιναρίωνΚυριακή, 16 Μαΐου 2015
ΕΚΑΒNews

Σέρρες
Πιστοποιημένο σεμινάριο BLS-AED πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες από την εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Καβάλας στις 13/05/2015.
Ακόμα 34 άτομα προστέθηκαν στη λίστα των ανθρώπων που γνωρίζουν τι να κάνουν όταν κάποιος συνάνθρωπος αντιμετωπίσει ένα αιφνίδιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι συμμετέχοντες ήταν οι περισσότεροι εργαζόμενοι στο ΠΕΔΥ Σερρών. Θα υπάρξει και δεύτερο γκρουπ τις επόμενες ημέρες.


Εκπαιδευτική ομάδα ΕΚΑΒ Καβάλας και τιμές σεμιναρίων BLS-AED
Γράφει ο Τάσος Κοσατζής

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αξίζουν τα παιδιά που συμμετέχουν στην Εκπαιδευτική Ομάδα του Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας. Εκτός από το ότι έχουν πιστοποιήσει στην ΚΑΡΠΑ σε λιγότερο από 2 χρόνια περίπου 2.400 ανθρώπους στην περιοχή, έχουν αναγκάσει κάποιους να προσγειώσουν τις τιμές των σεμιναρίων. Παράδειγμα κοντινό, στην Κομοτηνή αυτές τις μέρες θα διεξαχθούν πιστοποιημένα σεμινάρια από τουλάχιστον 3 φορείς, απ΄ όσο ξέρω μέχρι σήμερα.... από το Ε.Κ.Α.Β. και δύο άλλες πιστοποιημένες εταιρίες....
Το πιστοποιητικό είναι το ίδιο ακριβώς, το Ε.Κ.Α.Β. θα το πραγματοποιήσει με 13 ευρώ συμμετοχή ανά άτομο, η μία άλλη εταιρία με 20 και η άλλη με 25 ευρώ.....
Κάποτε οι εταιρίες δεν έπεφταν κάτω από 50 ευρώ ανά άτομο γιατί έλεγαν ότι δεν "βγαίνει" και κάποιες από αυτές το έκαναν μέχρι και 130 ευρώ το άτομο!!
Τώρα όμως "βγαίνει" με 20 και 25!!
Η ουσία βέβαια των εκπαιδεύσεων παραμένει η ίδια: «να εκπαιδευτούν όσα παραπάνω άτομα γίνεται για να μπορούν να επέμβουν σε μια ανακοπή». Αλλά τουλάχιστον σταμάτησε η κοροϊδία προς το κοινό....
Και ΝΑΙ, το πιστοποιητικό που δίνουμε δεν είναι "μαϊμού" όπως παλιότερα μας κατηγόρησαν!
Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη "ξύπνησαν".... να δούμε αν θα "ξυπνήσουν" και άλλες περιοχές στην Ελλάδα.........
ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν στους εκπαιδευτές που εντελώς εθελοντικά και χωρίς κανένα κέρδος ή δόλο πραγματοποιούν άριστα αυτά τα σεμινάρια.
Είμαι πολύ περήφανος που είναι φίλοι μου......

Φωτογραφίες Facebook Tasos Kosatzis

Γνωρίστε την Εκπαιδευτική Ομάδα του ΕΚΑΒ Καβάλας
Δείτε εδώ


Κομπότι Άρτας
Πιστοποιημένο σεμινάριο BLS-AED πραγματοποιήθηκε στο Κομπότι Άρτας από διασώστες του ΕΚΑΒ Ηγουμενίτσας και Άρτας στις 13/05/2015.


Φωτογραφίες Facebook Παναγιώτης Τάσης


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews