ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/5/15

Μάχιμοι του ΕΚΑΒ τοποθετήθηκαν σε γραφεία, Σχόλιο του ΕΚΑΒNews, ΒίντεοΤρίτη, 26 Μαΐου 2015
ΕΚΑΒNews

Με αφορμή το δημοσίευμα σχετικά με τις 13 μετατάξεις και για την αποφυγή δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων αλλά και για την πλήρη ενημέρωση των Εκαβιτών, το ΕΚΑΒNews σας παραθέτει τα εξής:

Το σύνολο των μετατάξεων είναι 13 θέσεις εκ των οποίων οι 7 θέσεις αφορούν μεταφορά από ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού σε ανώτερη κατηγορία και οι 6 θέσεις από ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων σε ΤΕ Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας.

Οι μετατάξεις αφορούν
Α) Μεταφορά των οργανικών θέσεων σε ανώτερη κατηγορία (από ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού ή ΤΕ Διοίκησης και Οικονομίας σε ΠΕ Διοικητικού οικονομικού)
3 θέσεις στην Κ.Υ.
1 θέση στο ΕΚΑΒ Λάρισας
1 θέση στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης

Β) Μεταφορά των οργανικών θέσεων σε ανώτερη κατηγορία (από ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού σε ΤΕ Διοίκησης και Οικονομίας)
2 θέσεις στην Κ.Υ.

Γ) Μετάταξη από ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων σε ανώτερη κατηγορία ΤΕ Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (ειδικότητα Νοσηλευτικής) σε κενές οργανικές θέσεις
1 θέση στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης
2 θέσεις στο ΕΚΑΒ Λάρισας
1 θέση στο ΕΚΑΒ Πάτρας
1 θέση στο ΕΚΑΒ Ηρακλείου
1 θέση στο ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης

Οι παραπάνω μετατάξεις αναφέρονται σε Η.Α. ΤΗΣ 11-05-2015 (ΕΚΑΒ, Κ.Υ., ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. & ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ) και στο ΦΕΚ 900/B/19-5-2015 Μεταφορά θέσεων στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας.


Σχετικό δημοσίευμα

Μάχιμοι του ΕΚΑΒ τοποθετήθηκαν σε γραφεία
26/5/2015

13 πληρώματα ασθενοφόρων από τη μάχιμη υπηρεσία  πέρασαν στα γραφεία του ΕΚΑΒ σε όλη τη χώρα με απόφαση της διοίκησης, προκαλώντας αντιδράσεις στα πληρώματα των ασθενοφόρων που αποδυναμώνονται περαιτέρω.

Πρόκειται για υπαλλήλους που είχαν καταθέσει αιτήσεις και διαθέτουν πτυχία ανώτερης εκπαίδευσης  μεταξύ των οποίων κι ένας εργαζόμενος από τον τομέα των Μοιρών προς το Ηράκλειο.

Προβληματισμός για ποιο λόγο έτρεξαν τις μετατάξεις στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου και χωρίς να έχουν προσληφθεί οι 186 εργαζόμενοι για την ενίσχυση της υπηρεσίας.

Φήμες θέλουν , λένε οι εργαζόμενοι, την απόφαση να συνδέεται με την αποχώρηση του προέδρου του ΕΚΑΒ κάτι που είχε συμβεί και στο παρελθόν.

Πηγή: neakriti.gr

Τελευταία ενημέρωση 26/5/2015, 23:45

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης

Νίκος Καλογιαννάκης


Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2015Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews