ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/5/15

Ε.Κ.Α.Β.: Σε πλήρη ετοιμότητα για την διακομιδή των εγκαυματιών από τα Διυλιστήρια Ασπρoπύργου των ΕΛ.ΠΕ.


Παρασκευή,8 Μαΐου 2015
ΕΚΑΒNews


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 8 Μαΐου 2015

Ε.Κ.Α.Β.: Σε πλήρη ετοιμότητα για την διακομιδή των εγκαυματιών από τα Διυλιστήρια Ασπρoπύργου των ΕΛ.ΠΕ.

Σήμερα, 8 Μαΐου 2015, κατά το συμβάν που σημειώθηκε στα Διυλιστήρια Ασπροπύργου των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ Α.Ε. όπου τραυματίστηκαν εργαζόμενοι της εν λόγω εταιρείας, δεν εκλήθει το Ε.Κ.Α.Β. για την παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας και διακομιδής, αφού οι πρώτες διακομιδές πραγματοποιήθηκαν με ιδιόκτητα μέσα των ΕΛ.ΠΕ. Α.Ε..
Μόλις το Συντονιστικό Κέντρο του Ε.Κ.Α.Β. πληροφορήθηκε το συμβάν, προέβη σε επικοινωνία με τα Διυλιστήρια Ασπρoπύργου προς επιβεβαίωση του περιστατικού και παράλληλα έθεσε σε πλήρη ετοιμότητα όλα τα κοντινά, στην περιοχή, ασθενοφόρα ενώ -προληπτικά- εστάλησαν επι τόπου δύο (2) Κινητές Μονάδες Ασθενοφόρων με τη συνοδεία Γιατρού και δύο (2) απλά Ασθενοφόρα, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η αμεσότητα πιθανής επέμβασης.
Λίγη ώρα αργότερα το Ε.Κ.Α.Β. ενημερώθηκε, από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ και Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας ΘΡΙΑΣΙΟ, για την ανάγκη πραγματοποίησης Διανοσοκομειακών διακομιδών προς Μονάδες Εντατικής Θεραπείας εγκαυματιών ατόμων που είχαν διασωληνωθεί.
Τελικά, πραγματοποιήθηκαν δύο (2) διακομιδές εγκαυματιών ατόμων, από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ, προς το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και προς το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ αντίστοιχα.

Εθνικό Κέντρο Άμεσης ΒοήθειαςΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews