ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/6/15

Ανεστάλη η επίσχεση εργασίας από το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ, Καταβολή πρόσθετων αμοιβών Α’ τριμήνου 2015 στις 27/6


Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015
ΕΚΑΒNews

Καταβολή πρόσθετων αμοιβών Α’ τριμήνου 2015 στις 27/6 σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ
Αθήνα 16-06-2015
Αρ. πρωτ. 504

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΠΙΣΧΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ που διακατέχονται από αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, μετά και από τις σημερινές εξελίξεις ότι θα πληρωθούν στις 27/6/2015 ένα μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται (εξαιρέσιμα Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, Μαρτίου 2015) και την δέσμευση του Υπουργού για την αποδέσμευση των χρημάτων για την λειτουργία του Οργανισμού και την εξόφληση των εξαιρέσιμων και εκτός έδρας που εκκρεμούν, αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους προσωρινά.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος     Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος   Μπαρκονίκος ΧρήστοςΕΚΑΒNews
Μετά τις 14:00 αναρτήθηκαν στο «Διαύγεια» από την Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ οι αποφάσεις με τις οποίες εγκρίθηκαν οι δεσμεύσεις πίστωσης για το Α’ τριμήνου 2015 μετά και την υπογραφή της σχετικής επιχορήγησης.Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. Αφού με 8 ωρες επίσχεση πήραμε τις ωρες για 3 μήνες γιατί δεν συνεχίζατε για άλλες 8 ωρες και να πάρουμε και τον Δεκέμβρη; και άλλες 8 ώρες για να πάρουμε και τα φύλλα πορείας του 2014; Και άλλες 8 ώρες για να πάρουμε τις ωρες Απριλίου; και άλλες 8 ώρες για να πάρουμε τα φύλλα πορείας για το 2015; Και άλλες 2 ημέρες (είναι πιο δύσκολο αυτό!) για να εξαιρεθούμε από τον νέο νόμο που καταργεί τα φύλλα πορείας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως γιατί δεν θέλετε σύγκρουση με την διοίκηση του ΕΚΑΒ; Μάλλον αυτό σας νοιάζει.. να προστατέψετε το φιλαράκι σας και οι εργαζόμενοι, άστους να περιμένουν.. Όταν όμως θα φύγει,γιατί αργά η γρήγορα θα φύγει, ξαφνικά θα είστε στους δρόμους με σημαίες και ασθενοφόρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews