ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/6/15

Συνάντηση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ


Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015
ΕΚΑΒNews

Συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Ιωάννη Γούλα, τον Αντιπρόεδρο Ιωάννη Μακρυγιάννη και τα μέλη του Δ.Σ. Ηλία Κουτσοχρήστο και Μιχαλοπούλου Δήμητρα,  με τον διοικητή της 5ής ΥΠΕ κ. Αντωνίου Νέστορα για θέματα που αφορούν την καλύτερη δυνατή συνεργασία με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας.

Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι η έλλειψη ασθενοφόρων και η μεταφορά των ασθενοφόρων των Κ.Υ. στο ΕΚΑΒ, η στελέχωση των Κ.Υ. με πληρώματα ασθενοφόρων, η άμεση αποκατάσταση του αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Καρδίτσας, η οργάνωση των Τ.Ε.Π. των νοσοκομείων σε όλη την Θεσσαλία κ.α.


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews