ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/6/15

Κατακυρώθηκαν 90 ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ και προχωρά διαπραγμάτευση για τις τιμές των υπολοίπων


Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015

Από Βασίλη Βενιζέλο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κατακυρώθηκαν 90 ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ και προχωρά διαπραγμάτευση για τις τιμές των υπολοίπων

Μετά από εργώδεις προσπάθειες του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος έφερε το θέμα ακόμη και σε ειδική συνεδρίαση της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, κατακυρώθηκαν ήδη τα 90 από τα 186 ασθενοφόρα για το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), ενώ για τα υπόλοιπα η διοίκηση του ΕΚΑΒ προχωρά διαδικασία διαπραγματεύσεων για τις τιμές τους. με ταυτόχρονη ματαίωση του διεθνούς διαγωνισμού για το συγκεκριμένο μέρος του.
Δημοσιεύτηκε 2/5/2015

Πηγή: ygeia360.gr


Με 90 ασθενοφόρα ενισχύεται το ΕΚΑΒ - Απέδωσαν οι προσπάθειες Κουρουμπλή

Ενενήντα από τα 186 ασθενοφόρα του πολύπαθου διαγωνισμού για το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) έχουν ήδη κατακυρωθεί, με τη διοίκηση του οργανισμού να προχωρά σε διαπραγματεύσεις για τις τιμές των υπολοίπων.

Οι προσπάθειες του υπουργού Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος έφερε το θέμα και σε ειδική συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ώστε να αρθεί το αδιέξοδο, φαίνεται ότι απέδωσαν. Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση του διαγωνισμού εκκρεμούσε από το 2007, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντικατασταθούν παλαιά και παροπλισμένα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με καινούρια.
Για τα υπόλοιπα 96 ασθενοφόρα, η διοίκηση του οργανισμού προχωρά σε διαπραγματεύσεις για τις τιμές τους, με ταυτόχρονη ματαίωση του διεθνούς διαγωνισμού ως προς αυτό το μέρος.

Πηγή: newsbomb.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews