ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/6/15

Καλαμάτα, Παράδοση κτιρίου από τον Δήμο στο ΕΚΑΒ για την μεταστέγαση τουΠαρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

Παράδοση κτηρίου όπου θα εδρεύει το ΕΚΑΒ, στον Πρόεδρό του

Παραδόθηκε σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015, στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νικόλαο Παπαευσταθίου ο οικίσκος στο Ανατολικό Κέντρο, που θα χρησιμεύσει ως έδρα του ΕΚΑΒ στην Καλαμάτα.

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο για την έμπρακτή αρωγή του Δήμου Καλαμάτας, τονίζοντας πως δεν πρόκειται για κάτι αυτονόητο και αναφέροντας τη διαχρονική διάθεση του Π. Νίκα για υποστήριξη του Κέντρου και εξεύρεση λύσης για τη στέγασή του. Το κτήριο στο Ανατολικό Κέντρο «πληροί όλες τις προδιαγραφές, ώστε και το προσωπικό να είναι σε συνθήκες με εργονομία και ασφάλεια», αλλά να είναι ασφαλής και ο πανάκριβος εξοπλισμός του ΕΚΑΒ και τα ασθενοφόρα, επεσήμανε ο κ. Παπαευσταθίου. Προσέθεσε, δε, ότι το ΕΚΑΒ φέτος γίνεται 30 ετών, δραστηριοποιείται μέσω 137 σημείων σε όλη την Ελλάδα και ένας από τους σημαντικότερους τομείς είναι αυτός της Καλαμάτας, που καλύπτει εκτεταμένη περιοχή, με πολλούς κατοίκους αλλά και επισκέπτες το καλοκαίρι.
Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ και στο πρόσωπό του ευχαρίστησε «τους διασώστες για τη μεγάλη προσφορά τους προς την πόλη και τον ελληνικό λαό». Ο Δήμος Καλαμάτας, βοηθώντας έμπρακτα το ΕΚΑΒ στην Καλαμάτα, βοηθεί τους πολίτες, καθώς το ασθενοφόρο δε θα χρειάζεται πλέον ένα τέταρτο για να μπει στην Καλαμάτα, αλλά θα βρίσκεται μέσα στην πόλη και θα επεμβαίνει ταχύτερα. Επίσης, η μεταστέγαση του ΕΚΑΒ στο Ανατολικό Κέντρο, με 50 υπαλλήλους, αναβαθμίζει την περιοχή αυτή.
Ο Δήμος Καλαμάτας επισκεύασε και κατέστησε απολύτως λειτουργικό τον οικίσκο όπου θα εδρεύει το ΕΚΑΒ, ενώ θα εκτελέσει επιπλέον εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο και πάντοτε θα παρέχει την αρωγή του.
Η μεταστέγαση του ΕΚΑΒ στο Ανατολικό Κέντρο είναι, πλέον, θέμα ημερών.


Πηγή:kalamata.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews όλο το χρονικό της μετεγκατάστασης από το Νοσοκομείο στο Ανατολικό Κέντρο της πόληςΤο νέο κτίριο του ΕΚΑΒ εντός του παλιού στρατοπέδου στο κέντρο της πόλης


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews