ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/6/15

Μ. Κόνσολας: «Με τη χορήγηση πτητικού επιδόματος, αποκαθίσταται μια αδικία»

Αθήνα : 6/6/2015
Ώρα : 23:26

Γράφει για το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Ι . Γάλλος 


ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Με τη χορήγηση του πτητικού επιδόματος στους ιπτάμενους διασώστες του ΕΚΑΒ, αποκαθίσταται μια αδικία»
Δρομολογείται η επίλυση του προβλήματος που αντιμετώπιζαν οι ιπτάμενοι διασώστες του ΕΚΑΒ και είχε αναδείξει με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, από τις 27 Μαρτίου.
Όπως είναι γνωστό, από το 2011, κόπηκε το ειδικό πτητικό επίδομα που έπαιρναν οι ιπτάμενοι διασώστες του ΕΚΑΒ που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία με αεροπορικά μέσα.
Όπως είχε επισημάνει ο κ. Κόνσολας, η συγκεκριμένη ρύθμιση αποτελούσε μία άδικη και άνιση αντιμετώπιση εις βάρος των ιπτάμενων διασωστών του ΕΚΑΒ, τη στιγμή, μάλιστα, που το πτητικό επίδομα ίσχυε κανονικά για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που πετούσε με τα ελικόπτερα του ΕΚΑΒ.
Στην απάντηση του Αν. Υπουργού Υγείας, κ. Α. Ξάνθου, προς τον κ. Κόνσολα, ανακοινώνεται η επικείμενη κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης που θα επιλύει το πρόβλημα.
Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου εξέφρασε την ικανοποίησή του, κάνοντας λόγο για «αποκατάσταση μιας αδικίας, εις βάρος των ιπτάμενων διασωστών του ΕΚΑΒ, που προσφέρουν ουσιαστικό έργο και έχουν, μάλιστα, θρηνήσει και συναδέλφους τους, που έπεσαν στο καθήκον».
Πηγη : www.blackmonday.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Αλήθεια, ποια χρονιά κόπηκε το πτητικό επίδομα και από ποια Κυβέρνηση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews