ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/6/15

Δωρεά θερμοκοιτίδας από το Νοσοκομείο Χαλκίδας στο ΕΚΑΒ με ενέργειες του Τομέα ΕΚΑΒ ΚύμηςΟ Διοικητής του Γ.Ν. Χαλκίδας Γιάννης Καρούζος με τον υπεύθυνο του 
Τομέα ΕΚΑΒ Κύμης Νικόλαο Κόκκο

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015
ΕΚΑΒNews

Μία νέα, θερμοκοιτίδα διακομιδής νεογνών απέκτησε το ΕΚΑΒ, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την ενίσχυση και την πληρέστερη παροχή υπηρεσιών άμεσης προνοσοκομειακής φροντίδας.
Η θερμοκοιτίδα παραχωρήθηκε στο ΕΚΑΒ από το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και αναμένεται να ενισχύσει τον εξειδικευμένο εξοπλισμό που χρησιμοποιείται από το ΕΚΑΒ για την πραγματοποίηση διακομιδών προώρων και προβληματικών νεογνών από υγειονομικούς σχηματισμούς της Ελληνικής περιφέρειας, προς εξειδικευμένα κέντρα νοσηλείας νεογνών.
Οι ενέργειες για την δωρεά συντονίστηκαν από το ΕΚΑΒ Κύμης και τον υπεύθυνο του Τομέα Νικόλαο Κόκκο.

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews