ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/6/15

Συνάντηση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ με τον Υπουργό Υγείας Π. Κουρουπλή


Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015
ΕΚΑΒNews

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Υπουργείο Υγείας μεταξύ του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ και του Υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουπλή.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ ενημέρωσε για μια ακόμη φορά τον Υπουργό για όλα τα θεσμικά και οικονομικά αιτήματα των εργαζομένων καθώς και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί λόγω της ελλιπής χρηματοδότησης του ΕΚΑΒ.

Ο κος Κουρουπλής δεσμεύτηκε ότι την ερχόμενη Δευτέρα ή την Τρίτη θα αποδεσμευτεί το ποσό που απαιτείται ώστε να είναι δυνατή η καταβολή των πρόσθετων αμοιβών Α΄ τριμήνου 2015 στο τέλος Ιουνίου.
Δεσμεύτηκε επίσης ότι θα επιληφθεί προσωπικά για την άμεση περαιτέρω οικονομική ενίσχυση του ΕΚΑΒ ώστε να καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες και να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του. Μέρος της οικονομικής ενίσχυσης  θα διατεθεί για τις εκτός έδρας μετακινήσεις προσωπικού.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ ενημέρωσε τον κο Κουρουπλή για την πορεία του διαγωνισμού για την αγορά 186 ασθενοφόρων οχημάτων και για το «πάγωμα» των διαδικασιών λόγω μη απαρτίας του Δ.Σ. εξαιτίας των παραιτήσεων μελών του.
Ο κος Κουρουπλής ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει την ερχόμενη εβδομάδα σε αντικατάσταση  μελών στο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ.

Για το σχέδιο νόμου «Δαπάνες μετακινούμενων εντός και εκτός επικράτειας» δεσμεύτηκε για την άμεση επικοινωνία με τον αρμόδιο Αν. Υπουργό Οικονομικών προκειμένου να γίνει δεκτό το αίτημα των εργαζομένων.


Για το  ΕΚΑΒNews : Βασίλης ΧουλιάραςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews