ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/6/15

Ζάκυνθος, Με δανεικούς διασώστες και μόνο τα επείγοντα

Ο υπεύθυνος του Τομέα ΕΚΑΒ Ζακύνθου διασώστης Νίκος Κορώνης

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015
ΕΚΑΒNews

Επικίνδυνες εξακολουθούν να είναι οι διαστάσεις που λαμβάνει η καθημερινή ταλαιπωρία των ασθενών του νησιού μας αλλά και οι επισκέπτες με τα προβλήματα που παρουσιάζονται κατά τη διακομιδή τους, αφού ένα και μόνο ασθενοφόρο καλείται να αντιμετωπίσει κάθε ανάγκη.
Το χειρότερο είναι πως η διαμορφούμενη από την υποστελέχωση κατάσταση οδήγησε τους εναπομείναντες έντεκα διασώστες και τον προϊστάμενό τους να παρακαλέσουν συναδέλφους τους από άλλες περιοχές να έρθουν να κάνουν τα ρεπό τους στο νησί.
Έτσι, και μόνο, καλύπτονται τα επείγοντα περιστατικά και όχι οι βάρδιες που απαιτούνται για τις καθημερινές υποχρεώσεις. Μάλιστα προκειμένου να φιλοξενηθούν οι δανικοί διασώστες μόνο δυο ξενοδοχεία του νησιού μας έχουν προσφερθεί να τους παραχωρήσουν δωμάτιο.

Πηγή: imerazante.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews