ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/6/15

Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κρήτης και ΠΟΠ ΕΚΑΒ για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, Δήλωση Στήριξης στην Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας

Τετάρτη,10 Ιουνίου 2015
ΕΚΑΒNews
Συλλαλητήριο στην Ιεράπετρα για τη στήριξη του νοσοκομείου
9/6/2015
Στους δρόμους κατεβαίνουν και πάλι την Τετάρτη 10 Ιουνίου οι Ιεραπετρίτες για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα ξεκινήσει στις 9.00 το πρωί για τη στήριξη του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και τη διεκδίκηση της εύρυθμης λειτουργίας του.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοίνωσε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου πλην του τμήματος αποκομιδής απορριμμάτων, καθώς και όλες οι δομές της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη.
Παράλληλα, όλες οι προγραμματισμένες συνεδριάσεις για την εν λόγω ημέρα δεν θα πραγματοποιηθούν, ενώ οι προγραμματισμένες δημοπρασίες αναβάλλονται για την Παρασκευή 12 Ιουνίου.
Επίσης, γνωστοποιείται ότι με απόφαση Δημάρχου οι εκπαιδευτικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστές προκειμένου εκπαιδευτικοί και μαθητές να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ιεράπετρας με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου αποφάσισε τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις με κλείσιμο των καταστημάτων για την ημέρα αυτή.

Πηγή: anatolh.com


Το ΕΚΑΒ στηρίζει το συλλαλητήριο για το νοσοκομείο
10/6/2015
" Είμαστε στο πλευρό του Δήμου Ιεράπετρας και των πολιτών της ευρύτερης περιοχής του Νομού Λασιθίου για το αυτονόητο δικαίωμα τους για ΔΩΡΕΑΝ και ποιοτική υγεία"
Δείτε την συνέχεια εδώ

Πηγή: cretalive.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews