ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/6/15

Στη Χαλκίδα ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου


Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Στη Χαλκίδα βρέθηκε σήμερα (22-06-2015) ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου, ο οποίος επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανό.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρών ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας Γιάννης Καρούζος και ο Συντονιστής του ΕΚΑΒ Κύμης - Αλιβερίου Νίκος Κόκκος.

Συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο Νομός στο ζήτημα της διακομιδής ασθενών και συγκεκριμένα για τις ανάγκες στελέχωσης σε οδηγούς και τραυματιοφορείς, σε ασθενοφόρα και βέβαια για το μείζον ζήτημα της μετεγκατάστασης του ΕΚΑΒ Χαλκίδας εκτός του αστικού κέντρου.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την κάλυψη αυτών των αναγκών δεσμεύτηκαν να αναπτύξουν συνεργασία και κοινές δράσεις, μέσα από τις κατάλληλες παρεμβάσεις αλλά και από εργαλεία όπως το ΕΣΠΑ της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020.

Δημοσιεύθηκε 22/6/2015

Πηγή: eviazoom.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews