ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/6/15

Η Δουλεία του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης σε τροχαίο-Πως το ΕΚΑΒ μας σώζει από βέβαιο θάνατο (ΒΙΝΤΕΟ) !


Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015


Για το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Ι . Γάλλος


Βίντεο με όλη την διαδικασία παραλαβής σοβαρά τραυματία από τροχαίο ανέβασε το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης.


Λεπτομέρειες από το ΕΚΑΒ για το τροχαίο και τον τραυματία:

Κατευθυνόμαστε σε τροχαίο με εμπλεκόμενους ΙΧ & μοτο

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Π.Α. για την συγκατάθεση του να ανεβάσουμε το ατύχημα του στο διαδίκτυο για να παρουσιάσουμε την δουλειά του ΕΚΑΒ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ. 

Η άφιξη μας στο σημείο στα 4 λεπτά μετά την τηλεφωνική κλήση. Η παραλαβή μας στα 8 λεπτά. Και η άφιξη μας στο νοσοκομείο συνολικά μετά την αρχική κλήση (με οτι κάναμε στο σημείο) στα 17 λεπτά.

Η ακινητοποίηση της κεφαλής έγινε κανονικότατα αλλά στο βίντεο εμφανίζονται το πρώτα δευτερόλεπτα της άφιξης..η παραλαβή του συγκεκριμένου περιστατικού ήταν δύσκολη λογο του σημείου που είχε χωθεί κατά την πτώση του κάτω από το παγκάκι της στάσης..το να παραλάβεις ένα περιστατικό με αιμορραγία και ανοιχτό κάταγμα ποδοκνημικής και να το τοποθετήσεις πάνω στο φορείο χύμα δεν είναι ότι το καλύτερο για τον ασθενή..έγινε αιμόσταση επίδεση ακινητοποίηση του τραύματος και τοποθετήθηκε στο φορείο..Αφού ελέχθησαν τα ζωτικά του και αιμοδυναμικά ήταν σταθερός με Κλίμακα Γλασκόβης 15 έγιναν όλα βάση πρωτοκόλλου...Ο Όρος (η "φλέβα") τοποθετήθηκε σε λιγότερο από ένα λεπτό και το ασθενοφόρο ήταν στο νοσοκομείο  σε 17 λεπτά από την αρχική κλήση στο ΕΚΑΒ.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή & ταχεία ανάρρωση.

Δείτε το σχετικό βίντεο :


Πηγή :www.lesvospost.com/


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews