ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/6/15

Σπρώξε σκληρά και γρήγορα - ανάνηψη, Βίντεο


Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

Σπρώξε σκληρά και γρήγορα - ανάνηψη με τον Keng Jeong (the Hangover)

Παρόμοια έκδοση της καμπάνιας της British Heart Foundation εξέδωσε η American Heart Association με πρωταγωνιστή τον Keng Jeong (πιο γνωστός από τις ταινίες the Hangover) και το σλόγκαν "σπρώξε σκληρά και γρήγορα"
“Σκληρά και γρήγορα”: καρδιοαναπνευστική ανάνηψη με δασκάλους γκάνγκστερ, Βίντεο

Σε αυτή την έξυπνη καμπάνια “σκληρά και γρήγορα” της British Heart Foundation, ο ποδοσφαιριστής-ηθοποιός Vinnie Jones υποδύεται για ακόμα μια φορά τον γκάνκγστερ και μας δίνει μαθήματα καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης χωρίς τεχνητή αναπνοή στόμα-με-στόμα. Η χιουμοριστική αυτή προσέγγιση έχει ήδη πολύ σημαντικά αποτελέσματα, καθώς οι πολίτες μπορούν εύκολα να την ανακαλέσουν από το σποτ αυτό σε περίπτωση ανάγκης.Παιδική παρωδία της καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης

Και μια διαφορετική εκτέλεση του πετυχημένου εκπαιδευτικού σκετς με πρωταγωνιστές.. μικρούς γκάνγκστερ:


eidikeuomenoi.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews