ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/6/15

Ηλεία, Σεμινάρια πρώτων βοηθειών για εκπαιδευτικούς


Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Πάτρας.

Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015, τα επιμορφωτικά σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για εκπαιδευτικούς της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ηλείας για το σχολικό έτος 2014-2015.
Τα εν λόγω σεμινάρια διοργανώθηκαν κατόπιν πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, από την Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Ηλείας δια του Υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Πάτρας και τον υπεύθυνο εκπαιδευτή Γιατρό κ. Αμπατζίδη Ιορδάνη.
Τις κατά τόπους επιμορφώσεις (Πάτρα 5/5, Ζαχάρω 18/5, Πύργος 19/5, Αμαλιάδα 10/6) παρακολούθησαν συνολικά 70 εκπαιδευτικοί διαφόρων ειδικοτήτων οι οποίοι αφού ενημερώθηκαν για τις σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης απειλητικών για την ζωή καταστάσεων και για τους τρόπους παροχής πρώτων βοηθειών στο σχολείο, έκαναν πρακτική εξάσκηση των τεχνικών αυτών.
Οι συγκεκριμένες επιμορφώσεις άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες εκπ/κούς. Οι διοργανωτές ευχαριστούν το ΕΚΑΒ Πάτρας και ιδιαίτερα τον Γιατρό κ. Αμπατζίδη Ιορδάνη που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα τους, καθώς και τους Δ/ντές των σχολικών μονάδων (3ο Γ/σιο Πύργου, 2ο Γ/σιο Αμαλιάδας και Γ/σιο Ζαχάρως) για την πρόθυμη παραχώρηση των χώρων υλοποίησης των σεμιναρίων και ευελπιστούν σε περαιτέρω συνεργασία και την επόμενη σχολική χρονιά.

Πηγή: ilialive.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews