ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/6/15

Καταδίκη του προέδρου σωματείου εργαζομένων στο «Σωτηρία» για τον χρηματισμό του


Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Σε 8,5 χρόνια φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο συνδικαλιστής που είχε συλληφθεί με προσημειωμένα χαρτονομίσματα έξω από το  σπίτι της διοικήτριας  του νοσοκομείου “Σωτηρία”, Μαρίας Καρά.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό κανένα ελαφρυντικό και ως εκ τούτου η ποινή που επιβλήθηκε είναι η πιο αυστηρή που θα μπορούσε.

Ο εργαζόμενος που είχε εκλεγεί πρόεδρος στο σωματείο του νοσοκομείου, είχε ζητήσει χρήματα από την πρόεδρο του νοσοκομείου προκειμένου να αποτρέψει κατάληψη του σωματείου, το οποίο αντιδρούσε στην παραχώρηση οικοπέδου του νοσοκομείου.

Το οικόπεδο θα χρησιμοποιείτο για να ενεγερθεί κτίριο από το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών για τη μελέτη της βιοισοδυναμίας των γενοσήμων.

Οι εργαζόμενοι είχαν τότε προσπαθήσει να μπλοκάρουν τη σύμβαση κατηγορώντας την τότε διοίκηση του νοσοκομείο "για ξεπούλημα της περιουσίας του νοσοκομείου στον ιδιωτικό τομέα".

Πηγή: iatropedia.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews