ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/6/15

MEGA TV - ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA, Ο Γιατρός του Ε.Κ.Α.Β. επανάφερε επιτόπου στη ζωή τη γυναίκα τουρίστρια που είχε υποστεί ανακοπή στη Κνωσό


Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015
ΕΚΑΒNews


Τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015, η ενημερωτική εκπομπή του MEGA Κοινωνία 'Ωρα MEGA με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, σε live σύνδεση με Κρήτη και τον γιατρό του Ε.Κ.Α.Β. Αλέξανδρο Χατζηαντώνιου, ο οποίος επανάφερε στη ζωή τη γυναίκα τουρίστρια που είχε υποστεί ανακοπή στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού μετά από τη πτώση κεραυνού (στις 29 Μαΐου 2015) ο Αλέξανδρος Χατζηαντωνίου ότι ήταν ο πρώτος που έφτασε στο περιστατικό με το όχημα μικτού όγκου του Ε.Κ.Α.Β. Κρήτης.

Δείτε το Βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις 1 Ιουν 201529/5/2015
ΕΚΑΒ, Ο Γιατρός του ΕΚΑΒ επανάφερε επιτόπου στη ζωή τη γυναίκα τουρίστρια που είχε υποστεί ανακοπή στη Κνωσό, Βίντεο
Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews