ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/6/15

Και δεύτερο ασθενοφόρο από δωρεά στην Κάρπαθο, Σχόλιο του ΕΚΑΒNewsΤετάρτη, 3 Ιουνίου 2015

Το δεύτερο ασθενοφόρο της δωρεάς φίλων ευρωπαίων επισκεπτών της Καρπάθου, πέρασε τον απαιτούμενο έλεγχο του ΕΚΑΒ την περασμένη εβδομάδα και αύριο Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 φθάνει στη Κάρπαθο.

Η θετική αυτή εξέλιξη οφείλεται στις προσωπικές ενέργειες του Υπουργού Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, χάριν των οποίων ξεπεράστηκαν τα εμπόδια που επι δύο και πλέον χρόνια εμπόδιζαν την παραγωγική ένταξή των ασθενοφόρων στο ΚΥ Καρπάθου.
Ο υποδιοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Χαράλαμπος Πλάτσης φροντίζει ώστε στις επόμενες ημέρες να ληφθούν οι αποφάσεις και να γίνουν οι διαδικασίες που απαιτούνται για την έκδοση καταλληλότητας και άδειας κυκλοφορίας για όλα τα ασθενοφόρα του ΚΥ Καρπάθου.

Διαβάστε επίσης
Μία από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι η Κάρπαθος.

Πηγή: radioolympos.gr 


Σχόλιο του ΕΚΑΒNews
3/6/2015
Το ΕΚΑΒ δεν έχει παρουσία στην Κάρπαθο μέχρι σήμερα. Μετά την πρόσληψη 2 διασωστών με την προκήρυξη 7Κ/2014 θα λειτουργήσει ο νέος Τομέας ΕΚΑΒ Καρπάθου.Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews