ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/6/15

Ανδρέας Ξανθός στο ygeia360.gr, Την Τετάρτη αποδεσμεύει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους τα κονδύλια για τις αμοιβές του λοιπού προσωπικού ΕΣΥΤρίτη, 16 Ιουνίου 2015

Από Βασίλη Βενιζέλο

Σύμφωνα με όσα διαβεβαιώνει την Τρίτη 16 Ιουνίου το ygeia360.gr ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, "έχουμε συνεννοηθεί με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους να αποδεσμευθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου το κονδύλι ύψους 18 εκατ. ευρώ προς τα νοσοκομεία, τις Υγειονομικές Περιφέρειες και το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), προκειμένου να αποπληρωθούν οι υπερωρίες, τα εξαιρέσιμα και οι αργίες για το λοιπό προσωπικό του ΕΣΥ, καθώς και οι δεδουλευμένες εφημερίες για τους γιατρούς του ΕΣΥ στα νοσοκομεία της Αθήνας Αρεταίειο, Αιγινήτειο και ΝΙΜΤΣ, για τους μήνες Δεκέμβριο 2014 - Μάρτιο 2015".

Πηγή: ygeia360.gr


Κίνδυνος να παραγραφούν οι δεδουλευμένες εφημερίες Δεκεμβρίου για Αιγινήτειο, Αρεταίειο και ΝΙΜΤΣ!

Από Βασίλη Βενιζέλο

Σοβαρός και ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος να παραγραφούν οι αμοιβές των γιατρών του ΕΣΥ των νοσοκομείων της Αθήνας "Αρεταίειο", "Αιγινήτειο" και ΝΙΜΤΣ για τις δεδουλευμένες εφημερίες του περασμένου Δεκεμβρίου 2014, εάν δεν έχουν φθάσει μέχρι την Τετάρτη 17 Ιουνίου τα αναγκαία κονδύλια στα εν λόγω ιδρύματα!

Οι γιατροί του ΕΣΥ των τριών ως άνω νοσοκομείων ετοιμάζονται ήδη για δυναμικές κινητοποιήσεις, μεταξύ των οποίων θα περιλαμβάνονται αποκλεισμοί της λεωφόρου Βασιλίσης Σοφίας, επισχέσεις εργασίας διαρκείας κ.α., εάν δεν ενεργοποιηθεί άμεσα η αργόσυρτη γραφειοκρατία του υπουργείου Υγείας προκειμένου να διευθετήσει το θέμα σε συνεργασία με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Πηγή: ygeia360.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews